Betongmåler

Betongmåler  Selv om betong har vært en del av amerikansk arkitektur i over 100 år, har den bare blitt brukt i hjemmet til benkeplater i de siste 10 årene. Originalt funnet i eksklusive boliger, i dag med flere produsenter, er betongbenkene en standard Alternativet kan endres med farge og tekstur som passer til enhver stil, enten tradisjonell eller klassisk, moderne eller rustikk. Farger er nesten ubegrensede, oppnådd med ditt valg av aggregat, bindemiddel og pigment eller flekk. Arbeid tett med byggmesteren din for å velge utseendet til å utfylle estetikken til ditt hjem.

Solid Colors

De naturlige fargene av betong er grå og brun, på grunn av aggregatet og sementet som brukes til å lage det. Med tillegg av pigmenter kan disse være Endret til et bredt utvalg av farger. Å velge en nøytral farge, for eksempel svart, grå eller brun, sikrer fleksibilitet i kjøkkeninnredningen, siden noen av disse nøytrale farger utfyller mange andre farger. Tradisjonell design gir seg et pent til disse jordiske farger.Kjøkken med en moderne følelse kan være på utkikk etter et sterkere utseende. Betong benkeplater i en primærfarge på rødt, grønt eller blått vil gi en mye sterkere utsagn.

Mønstrede farger

Tilsetningen av forskjellige typer og teksturer av aggregat til betongen gir større variasjon i fargene. Marmerings- og korneffekter kan oppnås ved forskjellige teknikker i prosessen med å blande betongen. Kombinere farger har også interessante resultater når du bruker en mørkere basefarge som for eksempel svart og legger til en lysere farget aksent i blodårer og splatter.

Egendefinerte farger

Betong kan blandes for å matche bestemte farger av kjøkkeninnredning. Din entreprenør kan oppnå disse resultatene ved å tilsette væske eller pulverpigment til en prøve sats av betong til de ønskede resultatene oppnås. Denne prøvepartiet vil da fungere som grunnlagsmiks for din egendefinerte benkeplate.

Flekker eller fargestoffer

Flekker eller fargestoffer kan påføres naturlig betong etter at det har herdet seg. Flekker reagerer kjemisk for å skape ugjennomtrengelige fargemixer av blått / grønt, svart / brunt og gull. Den kjemiske reaksjonen produserer vanligvis interessante variasjoner i overflaten. Fargestoffer reagerer ikke kjemisk på betong. Resultatene er røde og gule som intensiverer farge med flere applikasjoner eller reduserer variasjonene av farget betong når de påføres som topplakk.

Andre artikkelen

Miljøvennlige takmaterialer
Peis Installasjonstips
Slik setter du inn en drillbit i en sladdløs drill
Grants for Barn Preservation
Den beste måten å kutte bølgepappede metallpaneler på
Instruksjoner for å bygge tretrapp
Hvordan bygge en gass smeltebrenner
Hvordan velge en kjøkkenkran
Hvordan bygge en Woodstove Block Chimney
Slik bygger du en overskrift over en innerdør
Slik installerer du End Cap eller Carpet Reducer på laminatgulv
Hvordan designe ditt fremtidige hus
Typer av takflisinstallasjoner
Tennessee Septic System Regulations
Hvordan kutte vaskehull i laminat
DIY: Bygg ditt eget drivhus fra glidende glassdører
Hvordan måle dekkhøyde med kalkspreder
Drainback Vs. Lukket Loop Solar Termisk
Ideer for takbrakninger på en veranda
Slik installerer du Tile Over Old Thinset