Slik installerer du keramiske fliser

Slik installerer du keramiske fliser 

1.

Bestem hvor fliseskjæringen skal passe. Følg produsentens anvisninger, bland det tynne settsmørtelet i en bøtte. Spred den tynne settmørtelen til gulvet med den flate kanten av en hakkede trowel. De fleste keramiske fliser er ment å passe inn i et lite område. Hvis dette er tilfelle, bruk den minste siden av den hakkede trowel for å bruke tynn sett mørtel. Når mørtelene er jevnt fordelt, bruk den minste tynnkanten av trowel for å fjerne overflødig mørtel og skape hakk.

2.

Sett fliseskåret på plass. Trykk forsiktig på flisen i det tynne settmørtelet. Bruk fliser for å holde avstanden på alle sider av fliseskjæringen. La kuttet tørke over natten.

3.

Følg produsentens anvisninger, bland inn fugemassen i en bøtte. Bruk en gummikjøttflåte for å påføre fugemasse på leddene i den keramiske fliseskjæringen. Tørk av overflødig fugemassasje med en fuktet fugemassasje. La fugemassen rundt flisen kutte tørk over natten før bruk.

Et keramisk fliseregulv kan installeres i mange trinn. Når alle de fulle fliserne har blitt installert på gulvet, blir keramiske fliser kuttet slik at de passer til kantene og gulvene på gulvet. Installasjon av disse fliser kan være vanskelig og vanskelig. Boligeiere kan forberede seg på utfordringene ved å installere keramiske fliser ved å lære mer.

Andre artikkelen

Slik bruker du avsmalnende stifter
Slik installerer du flis til et Backer Board
Slik senterer du fliser
Verktøy for metallarbeidere
Slik installerer du Ceiling Tongue u0026 Groove Pine
DIY Tile-Drilling
Hvordan å bore et hull i en metall stud
Stiler av hus helvetesild
Slik legger du keramiske fliser over en murstein peis
Slik installerer du en laminatgulvtrapp
Slik reparerer du en forlengelsesstige
Hvilken side av murmurens mur går Ridgid Isolasjon?
Byggematerialer for komposittdekk
Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
Verktøy for hule sving
DIY: Casement Windows
Hva er forskjellen mellom Vinyl Gulv u0026 amp; Bambus gulv?
Slik installerer Epoxy Floor Coatings
Hvordan lage lette betongformer
Slik installerer du gulvbelegg