Slik designer kjøkken med kolonner ved siden av barer

Slik designer kjøkken med kolonner ved siden av barer 

1.

Skiss kjøkkenet ditt for å inkludere en kolonne som ikke blokkerer visningen av et vindu, om mulig. Sett kolonnen på en slik måte at den understreker barområdet. Monter kolonnen ved siden av linjen eller i den ene enden av linjen på tegningene. Eksperimenter med en rund kolonne eller ulike typer firkantede kolonner for å se hva som er estetisk tiltalende for øyet.

2.

Se designbøker for å se størrelser på kolonner kjøkkenet har plass til. Velg en kolonne som passer godt med baseboards bredder og vindu innramming allerede på plass, med mindre planlegger å gjenta disse områdene. Ta mål på gulvplass og pass på en kolonne som legger til visuelt uten å ta hensyn til kolonnen selv. Ikke utform et kjøkken med en kolonne som skiller seg ut over alt annet.

3.

Utform kjøkkenet med en kolonne som enten passer til treskjær og støping eller fargen på baren s counter space. Paint en kolonne svart for å matche en svart granitt counter topp, for eksempel. Lag linjen for å se sammen med kolonnen uansett andre design problemer. Dekke en bar counter topp med fliser og fuging som matcher kolonnen, for eksempel.

4. Sett inn fordypet belysning i nærheten av en stolpe med en kolonne. Unngå å installere lysarmaturer som henger ned, fordi det kan få området til å være for opptatt. ryddig ved å lagre gjenstander under baren. Ikke overbelast kjøkkenet med for mange møbler eller detaljer, fordi kolonnen tar opp vertikal plass i rommet.

5.

Design en mindre formell kolonne for et gjennomsnittlig kjøkken. Ikke installer en kolonne som passer for et sørlig kolonialt hjem med 12-fots tak i et ranchhus, for eksempel. Opprett en kolonne som gjør den riktige utsagnet med den generelle arkitekturen i huset. Bygg eller kjøp en kolonne laget av rustikk tømmer til et logghjem, eller bruk en kolonne dekket av murstein i et engelsk-Tudor-stilhjem.

Tips og advarsler

 • Du kan lage en faux marmor eller faux granittmalte overflate for en kolonne for å matche en counter top. Dette vil kreve å bruke forskjellige lag med maling med en bestemt teknikk du kan lære hjemmefra forbedringsbøker. Eksperimenter med hvilken som helst type malte overflate for å forsikre deg om at teknikken din er riktig før du setter den i kolonnen.
 • Sikre en kolonne i både gulv og tak med metallhardware eller fire tommers skruer. Du vil ikke ha en kolonne for å skifte ut på plass i taknivået, siden du kan flytte den på plass igjen, kan det hende at taket eller kolonnen sprer seg.
 • Kolonner installert i kjøkkenområder gir hjem en elegant følelse. Rund kolonner laget av tre er populære i eksklusive hjem, men firkantede kolonner fungerer også bra. Huseiere kan plassere kolonnen på en slik måte at det ser ut til å holde taket nær barområdet. Høye tak eller hvelvede tak ser mer imponerende ut når en kolonne er plassert i rommet som et fokuspunkt.

  Andre artikkelen

  Slik bruker du en Craftsman Wet Vac
  Hvordan håndtere og snekkerarbeid
  Bygningsinstruksjoner for hvordan å lage en sanddyner
  Slik installerer du en Bad Fan Timer
  Hvordan lade en takjobb på kvadratfoten
  Hvordan Stain Oak Cabinets Dark
  Slik Reface Metallskap
  Slik installerer du Backer Board for Floor Tile
  Instruksjoner for installasjon av porselenstein
  Cabot Wood Stain Colors
  Slik forsegler skifer gulvfliser
  Trimming Instruksjoner for en laminatgulv
  Gjør det selv: Gulvvarme
  Hvordan kutte inn i hjørneforming
  Slik installerer du en Accuride skuff
  DIY Window Molding
  PEX Piping Tools
  Brick Wall Farger
  Air Meisel Instruksjoner
  Hvordan passe bambus gulv