Instruksjoner for hvordan å refinfinere tregulv

Instruksjoner for hvordan å refinfinere tregulv 

1.

Kontroller de eksponerte tregulvene nøye. Fjern eventuelle stifter eller negler du finner. Stifter og negler kan rive dyre motorsandremmer til rifter. Hvis noen av treet er splintert, eller hvis brettene er løs, må du løse problemet nå. Splinter kan også skade slipebåndene.

2.

Behandle eventuelle mørke flekker eller flekker på treet. Bruk et kommersielt tregulvblegemiddelprodukt for å fjerne så mye av det mørke punktet som mulig før du slipper gulvene.

3.

Fjern eventuelle gulvkledningslister. Hvis du vil gjenbruke disse trimene, bruk en liten prybjelke for å forsiktig samle trimene vekk fra veggen i ett stykke. Fjern alle utstående negler. Merk disse trimplankene i henhold til plassering, og sett dem til side.

4.

Tapp av innganger til rommet. Bruk plastdempere eller dråpekluter, og tunge duct tape, for å forsegle dører eller andre passasjer, slik at støv fra strømslipperen ikke kan spre seg til andre deler av huset. Se også av luftluftene i rommet. /p>

5.

Åpne alle vinduer i rommet. Sett boksventilatorer i vinduene og pek ut, slik at luften blir utmattet utenfor under sliping. Legg på strømkabler for eksosvifter slik at de er utenfor gulvet. Det kan hende du må forlate disse vinduene åpne og vifter som opererer gjennom hele prosjektet for å hindre støv og røyk å bygge opp eller rømme ut i resten av huset. Ikke slå på en vifte i rommet til du når flekken / tetningsmediet.

6.

Forbered strømsliperen til bruk. Følg instruksjonene for korrekt montering av slipebåndene eller pads for den spesielle sandermodellen du har leid ut. Practice håndtering av strømsliperen på en 'test' overflate som et laken av kryssfiner.

7.

Sand gulvene metodisk, fjern all den gamle lakken, eventuelle resterende svarte flekker, og noen overflate riper. Arbeid alltid med kornet av treet, aldri side til side. Unngå å holde sanderen over et område for lenge for å unngå oversliping og skape depresjon i skogen. Bytt sander belter så ofte som du har råd til å gjøre det.

8.

Fyll noen store huller i gulvet med flekkbart trevirke og en fleksibel metallspackle kniv. Sand ned flekkene etter at kittet har tørket.

9.

Støv støv fra gulvet ved bruk av et vakuum i industrien. Ikke bruk en støvsuger til husholdningen. Du vil ødelegge den.

10.

Gni gulvet med klutsklutter for å fjerne eventuelle resterende støv. Ikke tapp gulvet med vann.

Påfør et jevnt lag med flekk på gulvene hvis du vil endre fargene på treet før du tetter det. Følg Teste et lite område i et hjørne eller inne i et skap for å være sikker på at du liker flekkeffekten. Tørk av overflødig flekk og la gulvet tørke grundig.

12.

Påfør et lag med et polyuretanforseglingsmiddel. Følg søknadsanvisningen for ditt eget tetningsmiddel. Påfør tetningsmidlet fra det ytre hjørnet av rommet motsatt døren, bakover til døren.

13.

Kjør en støvmop over gulvet etter at den første kappen av polyuretan er helt tørr. Påfør et annet lag polyuretan hvis produktretningene antyder at dette ville være gunstig for dypeste glans eller best trafikkslitasje.

14.

Bytt trimelister. Du kan stripe og refinish de gamle lister, før du installerer dem igjen, for å matche de nye gulvene dine, eller du kan kjøpe nye trimmer og flekker eller forsegle dem for å matche før du installerer dem.

Tips og advarsler

 • Don en hette for å beskytte håret ditt, beskyttende briller, støv maske for munnen og nesen, og hørselsbeskyttere før du bruker sanderen. Bruk en åndedrettsvern av kapsler når du bruker oljebaserte flekker eller polyuretanprodukter. En enkel papermaske vil ikke beskytte deg mot disse røykene.
 • Hvis du bruker brannfarlige flekker eller tetningsmiddelprodukter, må du kontrollere at nærliggende pilotlys, for eksempel i en komfyr eller en naturgasspeis, slokkes før start applikasjoner av disse materialene. Mask av eventuelle luftkanaler i rommet for å hindre at røyk når ovnen eller vannvarmeren gjennom kanalsystemet.
 • Tregulv har gjenvunnet et topplasse i hjemmets dekorasjons popularitet de siste årene, så mange huseiere finner vegg-til-vegg-tepper å være vanskelig å vedlikeholde og ofte skadelig for innendørs luftkvalitet. Når du trekker opp den gamle teppet, kan du oppdage at tregulvene under det trenger alvorlig renovering. Raffinering av tregulv er en vanskelig oppgave, men det kan gjøres av en do-it-yourselfer med de riktige teknikkene.

  Andre artikkelen

  DIY Dusjmembran
  Slik bytter du en betongdusj
  Betongvibratorinstruksjoner
  Hvordan Design Front Kjøkken
  Slik kjører du en flisesag
  Slik fjerner du en badekar for en stående dusj
  Slik fjerner du stempelet fra OSB Wood
  Hvilket produkt er best å bevare innvendige tre dører?
  Ceiling Material Ideas
  DIY polerte gulvplater
  Installere Keramisk Tile Overhead
  Slik monterer du dine egne skap
  Slik installerer du en takventil avtrekksvifte
  Hvordan bygger jeg en woodshed av en garasje?
  Slik installerer du paneler på et bad
  Hvordan velge et hengsel
  Marble Floor Tile Vs. keramisk
  Skifer Vs. Granitt benkeplater
  Anbefalt Trowel Størrelser for Keramisk Tile Gulv
  Slik Tile En Stå opp Dusj