Installasjonsinstruksjoner for Vinylgulvfirkanter

Installasjonsinstruksjoner for Vinylgulvfirkanter 

1.

Fjern skoenlister, terskler eller metalltepper, ved hjelp av en skrutrekker. Såg av bunnen av dørkarmene og dørkarmene med en fintandet sag for å få plass til flisen. Skyv et flis under flokken for å bestemme hvor mye du trenger å kutte. Glatt kantene ved hjelp av verktøykniven for å skjære av grove kanter.

2.

Klipp kryssfinerplankene med sirkelsag slik at de passer til gulvet. Plasser dem og stift dem ned til tregulv med pneumatisk stiftemaskin. Bruk 16 stifter per kvadratmeter.

3.

Nivell ut eventuelle ujevne sømmer i underlaget ved å fylle dem med gulvfyller. Spred fyllstoffet på sømmer med putty kniven.

4.

Sopp gulvet med kostet for å sikre at det er rent. Hell gulvbelegg på treunderlaget og spred det med trowel. Tørk hendene med en våt fille hvis du får lim på hendene. Hvis limet tørker på hendene eller på overflaten, fjern den med mineralsk brennevin.

5.

Legg flisene på gulvet etter at klæbemiddelet tørker og blir klart. Etter dette har du omtrent seks timer å legge flisen. Når du plasserer flisene, er de vanskelig å fjerne, så plasser dem der du vil ha dem. Hvis du må fjerne en flis, varm det med en varmepistol til limet myker. Følg instruksjonene på varmepistolen. Skru fliser ut med putty kniven.

Skjær fliser med VCT cutter hvis du trenger bare en del av en flis til stykke mot en vegg eller rundt en hjørne. Fest stoppet til VCT-kutteren, slik at du kan kutte til lengden eller bredden du trenger. VCT-kutteren skjærer som en papirkutter hvor du trekker bladet ned over plassen i flisen du vil kutte. Press kuttflisene på plass.

Rengjør overflødig lim fra flisene med en våt fille eller en fille fuktet med mineralsk brennevin etter at du har påført alle fliser.

p>

8.

Rull gulvet med gulvvalsen for å binde flisene til limet.

9.

Sett på nytt lister og terskel med hammeren, skrutrekker og skruer eller etterbehandling av negler. Tillat fem dager til flis limet å kurere.

10.

Sopp gulvet med kost og vask med mild gulvvask og mopp. Etter at gulvet tørker, forsegl det med en akrylbunnsforsegler og applikator.

Vinylgulvplassene er slitesterke, rimelige og enkle å installere. Tilpass ditt eget design ved å bruke en rekke farger og mønstre. Avhengig av størrelsen på rommet ditt og designet du velger, trenger du omtrent en dag til forberedelse og om to eller tre dager for å legge vinyl komposittfliser (VCT). Hvis du installerer flisen over et betonggulv, bør det være på nivå og til og med uten støt, sprekker eller ujevne deler. Du kan dekke et gammelt vinylgulv med ny flis. Hvis du installerer vinylfliser over et tregulv, må du først installere et lag med kryssfinerunderlag for å gi en ren og jevn overflate.

Andre artikkelen

Hvor høy skal groutlinjen være på gulvflis?
Slik installerer du laminatgulv over linoleum
Hvordan måle Laminat benkeplater
Hvordan lage en Sawhorse Table
Ideer til kjøkkenfliser
Hvordan lage trepanel flat
Problemer med betong benkeplater
Typer glass solpaneler
Slik installerer du en Steinfliserdusj
Riktig Betong Finishing Teknikker
Slik fjerner du flis fra betong trygt
Ståldekk Taktyper
DIY: Open-Lattice Patio Cover
Slik installerer du Saltillo Floor Tile
Hvordan bygge et hus billig i Maine
Slik endrer du navnet ditt på et hjemtittel i Arizona
Hvordan lage den svarteste betongbordet
Slik oppdaterer du Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Slik kobler du en takvifte til en eksisterende utgangstråd
Slik kobler du solenergi til et hjem