Hvordan lage porøs betong

Hvordan lage porøs betong 

1.

Hell fem liter vann i en betongblander. Legg til halvparten av en 94 pund pose med Portland sement til vannet, sammen med en fem gallers bøtte fylt med sand. Slå på mikseren og bland innholdet grundig, og opprettholde en tynn slurry.

2. Legg til en fem gallons bøtte Styrofoam perler til blandingen - jo mindre perler, jo bedre. Bland perlene inn i oppslemmingen til perlene er inkorporert, absorberer vannet og blir gjennomvåt. Blandetidene varierer, men dette bør ikke ta mer enn to minutter.

3. Legg til fire flere fem liter spenner av perler til blandingen. Bland perlene i oppslemmingen med hver ekstra bøtte, bland inntil perlene er gjennomvåt med vannet. Legg til mer vann i blandingen hvis det stivner under blandingsprosessen.

4.

Stopp betongblanderen når den siste bøylen er fullt integrert. Blandingen skal ha kvaliteter av lavtliggende betong, idet den er veldig tykk mens den gjenstår lett helles. Hell betongen i former som du ville ha en tradisjonell betongblanding.

Tips og advarsler

 • Erstatt pimpstein til Styrofoam-perlene i etableringsprosessen hvis ønskelig . Du kan også bruke noe annet lett lett vulkansk rock eller plastskum.
 • Porøs betong, også kjent som gjennomtrengelig betong, er et betongmateriale opprettet med et høyt volum av sammenhengende hulrom. Det er opprettet mye som tradisjonell betong, men erstatter et lett materiale i stedet for sanden. Det resulterende materialet er en stein med en åpen cellet natur som absorberer vann i raskere grad, beholder det i selve betongen eller under betongen i en grusbed. Prosessen med vann som passerer gjennom den porøse betongen, støtter faktisk vannfiltrering, fjerner noen harde kjemikalier og forurensninger før vannet returnerer økosystemet. I tillegg til dets filtreringskvaliteter, gjør porøs betong et lett bygningsmateriale som kan være billig å bruke.

  Andre artikkelen

  Hvordan male innvendige murvegger
  Hvordan male MDF Wood
  Hardwood Vs. Laminatgulv holdbarhet
  Hvordan å rengjøre skrap kobber for gjenvinning
  Slik fjerner mørtel fra gamle fliser til gjenbruk
  Hvordan finne en Hardiplank Rep
  Funksjoner av en låseskive
  Planer om å lage en brannvindu av røde murstein
  Hvordan bygge en tre skuff
  Kan jeg montere Tileboard til betong?
  Tile Vs. Cultured Marble Dusj Stall
  Wire Cutters u0026 Safety
  Hvordan lage en japansk papirdør
  Verktøy som trengs for gips
  Typer av Drill Chucks
  Paving Stone Tools
  Slik installerer du en Tin Backsplash
  Kjennetegn ved Lyptus tregulv
  Moderne Peis Design Ideer
  Alternativ til en kjellerfuktighet