Slik sikrer du arkskumisolering

Slik sikrer du arkskumisolering 

1.

Tørk på skumplaten. Plasser skumplaten på veggen der du planlegger å installere den. Hvis gjenstander som rør eller ventilasjonsåpninger kommer i kontakt med arket, ta en blyant og merk hvor dette skjer. Sett arket på et bord og bruk en barberhøvel for å kutte delen av skumplaten bort.

2.

Sett skumplaten tilbake på veggen for å sikre at den passer ordentlig på plass. Hvis ikke, bruk blyanten til å markere ytterligere materiale du må kutte bort.

3.

Legg arket på et bord, og skjær det ekstra materialet med en barberkniv.

4.

Legg på arket forrige gang. Ta av arket, og sett det på et bord med innsiden vendt nedover. Påfør en kontinuerlig, 1/8-tommers vulst lim på baksiden av skumplaten ved hjelp av en tennpistol. Dekk hele arket med en enkelt perle som strekker seg fra den ene enden av arket til den andre og kuttes tilbake over arket med et 1-tommers mellomrom mellom hver perlinje.

5.

Trykk på arket på veggen, og skyv det ordentlig på plass øverst, midt og bunnen av arket. Tillat limet å ta tak i seg før du slipper. Gi det minst 30 sekunder til å begynne å danne et bånd med veggen.

Tips og advarsler

 • Bruk betong til glassfiber lim for å installere skumplater på en kjellervegg og en glassfiber til tre lim for å sikre det til en trebrett vegg.
 • Å installere skumisolasjon i hjemmet gir et ekstra lag av beskyttelse mot luftutkast, noe som øker energieffektiviteten. Monter skumplast på veggen av vegger eller faste betongvegger. For eksteriør eller interiør gir skumskum en enkel måte å bekjempe varmetap på. Monter skumplast med lim for å forsegle rommene på riktig måte. Du trenger bare grunnleggende ferdigheter for å fullføre denne oppgaven.

  Andre artikkelen

  RICS-koden for profesjonell adferd
  Everest Attic Ladder Installasjonsinstruksjoner
  Porch Addition Ideas
  Hvordan male et soverom rosa
  Bygningsinstruksjoner for hvordan å lage en sanddyner
  Modular Log Cabins i California
  Modular Home Foundation Options
  Slik fjerner du Keramisk Tile Surround i et bad
  Hvordan lage faux rock vegger
  DIY Gulv Installasjon
  Typer Flat Roof Construction
  Slik installerer du et gipsplansloft
  Billig Kitchen Remodeling Ideas
  Typer Grade 8 Bolts
  Forseglet Grout Tile Vs. Unsealed Grouted Tile
  Tips om etterbehandling av betong
  Måter å isolere et loft
  Slik installerer du innfelt belysning i ny konstruksjon
  Slik beregner du nødvendig isolasjon
  Slik bruker du en kappelampe