Old English Brick Colors

Old English Brick Colors  I England ble murstein først brukt av romerne i ulike byggeprosjekter, inkludert deler av Hadrians mur. Brickfremstilling falt ut av bruk i England etter Roma-fallet og kom ikke til vogue igjen før etter det 14. århundre. Det 18. århundre, bruken av murstein i England var utbredt. Mursteinskapere dannet murstein fra en blanding av leire og sand og fyrte dem til de var rockete. Antikke murstein tok på seg fargene på stoffene de ble laget av. Disse flerfargete mursteinene kan bli interspersed for å lage mønstre.

Rød

Murverkskapere dannet murstein fra en blanding av leire og sand og fyrte dem til de var rockete. Antikke murstein tok på seg fargene på stoffene de ble laget av. flerfarget murstein kan bli spisset for å lage mønstre. Den vanligste farge for murstein var rød, på grunn av det høye jerninnholdet i leire som ble dannet av mursteinene. Ved å endre temperaturen som mursteinene ble avfyrt på eller blandet i silikater, ble kalk o r andre stoffer, lærte mursteinere å endre fargene til mursteinene.

Blue Ends

Farger av tidlig murstein var ofte inkonsekvent på grunn av dårlig kontroll over varmen under avfyringsprosessen. Murstein som ble utsatt for høyeste temperaturer, ville bli mørkere rød, lilla eller svart. Den vanligste egenskapen til murstein som ble avfyrt under inkonsekvente temperaturer var svart, blå eller grå ender. Denne mursteinen kan sees i Ashburnham Place, hvor den er vant til dekorativ påvirkning som hoder på rosa murvegger. På grunn av dette, er murstein med blå, grå eller svarte ender kjent som Ashburnham-murstein. Hvite murstein er ofte kjent som Gault på grunn av at de er laget med galaktisk leire som ble dannet under Jurassic og Pleistocene epoker. Disse mursteinene produseres hovedsakelig i Sør-England hvor Gault leire er rikelig. Leir og murstein som er laget av denne leiren, får sin hvite farge fra kritt som finnes i overflod i leire.

Gul

Gult murstein var vanlig i Londons bygninger fordi mursteinene ble laget i London. YellowStockLondon-mursteinene var myke og porøse på grunn av deres produksjonsprosess. Stenene ble laget av leire funnet nær byen og sparket over en seng av cola i 10 til 12 uker. Disse murene inneholdt ofte svarte flekker som kom fra aske blandet med den gule leire før baking. Asken brent som mursteinene bakt, noe som ville brente mursteinene internt.

Andre artikkelen

Hvordan kutte en granitt counter
Vanity Backsplash Ideas
Håndverktøy Verktøy Sikkerhet
Verktøy som brukes til taktekking
Ideer til peis TV
Slik polerer du en betongbord
Slik setter du inn en skorstein
Hvordan Estimere Tørrvegg Installasjon
Hvordan kaste en vegg
Slik installerer du skjulte dørhengsler
Typer av kabinett Hengsel Offsets
Slik legger du til gasslogger på innsatser
Hvordan isolere en kjeller Joist
Fjerne gamle badekar
Kids 'Bathroom Tile Ideas
Real Wood Vs. Laminatgulv
Hvordan kutte taket for å installere en trebrenner
Hvordan bygge en tre skuff
Slik installerer du Cement Board
Slik bytter du utvendige skyvedører