Maleri Prefabrikerte Hus

Maleri Prefabrikerte Hus 

1.

Hell en halv kopp av en tri-natriumfosfat (TSP) -løsning i to liter varmt vann. TSP er en løsning som er tilgjengelig nesten hvor som helst maling selges.

2.

Påfør et lag av TSP-blandingen på de prefabrikerte veggene med en svamp. Vent 24 timer for løsningen å tørke helt. Dette produktet brukes til å fjerne voks, fett og andre tykke rester; Derfor er det nyttig å gjøre de glatte prefabrikerte panelene mindre glatte.

3. Pour gipsvegg gjørme i en malingbakke, og bruk en vals, begynn å påføre et tynt lag med gips til veggen. Du må rulle over det samme området mange ganger før laget blir tynt og jevnt. La slammet tørke over natten. Denne gipsplattemud gjør panelene til å virke som vanlig gips.

4. Bruk en oljebasert primer til veggene etter at gipsvegget tørker helt. Ved å forlate dette trinnet, vil gipsgyttens lakk oppsluke malingen og endre pigmentene i noen farger med maling. La primeren tørke helt før maling.

5.

Begynn å maler når primeren er helt tørr. Spray maling og olje-basert maling fungerer best, men noen form for maling bør fungere over primeren.

Tips og advarsler

 • nettside Standard Precast Walls anbefaler å bruke flat latex eller elastomer maling på de prefabrikerte panelene. Mer informasjon om disse kan fås fra byggherren din.
 • Prefabrikerte veggpaneler er bygget i et kontrollert miljø borte fra naturlige elementer. Fordi de er bygget på en hevet benk, forteller hjemmesiden Home Construction Improvement at panelene har en tendens til å bli mer rett og firkantet. Tallrike typer utvendige overflater er tilgjengelige, for eksempel stucco, murstein og stein, og innvendige paneler er glatte og visuelt tiltalende. Imidlertid kan malingen enkelt skrelle eller gni av de prefabrikerte platene med mindre det tas visse skritt.

  Andre artikkelen

  Slik borer du en betongblokk
  Strukturelle Timber Frame Komponenter
  Slik installerer du et flisegulv på betong
  Hvordan legge Solid Wooden Floors
  Cedar Wood Beskrivelse
  DIY trevindurammer
  Slik fjerner du paneler fra Sheetrock
  Slik bruker du en dreibar på skjermdørene
  Hvordan kutte 12X12 Marble Wall Tiles i 4X12 Pieces
  Hvordan velge Bad Gulvfliser
  Instruksjoner for hvordan du installerer en innerdørsenhet
  Komponenter av solvarmer
  Utvendig Hjem Maling Farger
  Hvordan reparere dørfiner
  Konstruksjonsmåleverktøy
  Hvordan lage flat skap dører
  Tørrkabinett Ideas
  Hvordan male Hallway u0026 tilstøtende rom forskjellige farger
  Tungsten Carbide Cutting Tools
  Hvordan bygge en handikapdusj