Ideer for malt kjøkkenskapsfarger

Ideer for malt kjøkkenskapsfarger  Kjøkkenet er et av de viktigste rommene i hjemmet. Det er her familier samles og heden, ekte eller metaforisk, av husstanden. Hvis du velger en farge som setter tonen til kjøkkenet, bør du gjøre det med forsiktighet. Med de mange malingsalternativene er det en farge for å imøtekomme fantasien.

Gul

En varm gul er en klassisk kjøkkenfarge. Myknet og tonet, så det ikke er for skarpt, det gir en hjemmekoselig og varm effekt. Siden det er på den lettere siden av spekteret, reflekterer det mye lys og vil holde kjøkkenet lysere enn mørkbrunt av de fleste skoger. Blå kan virke som en vanskelig farge gitt intensiteten, men det fremmer landskjøkkenene i Frankrike eller Italia for de som ønsker en kontinental effekt. Det er mørkere, men det høyre blå, klart og lyst, kan fortsatt føle strålende. I tillegg er det en farge som passer godt med tradisjonell europeisk håndmalt keramikk.

Hvit

Hvit er åpenbart den lyseste fargen og et godt valg for et kjøkken med få vinduer eller hvor vinduene er skjult av trær eller foliate. Den har en ren, moderne følelse som følger med rustfritt stål apparater godt. På den annen side kan det føles sterilt, så kompensere det med varmt tre hvor det er mulig å myke effekten.

Tonet nøytrale

En myk, tonet nøytral farge som salvie kan være en fin basefarge for kjøkkenet ditt. Det legger til varm farge med en kant, men vil ikke overvelde rommet. Velg det basert på farger du allerede har. Hvis det kan passe opp med et signaturstykke, kan du få en vinnende kombinasjon.

Andre artikkelen

Hvordan å refinfinere tre sidespor
Wood Wall Covering Ideas
Måter å male kjøkkenskap
Slik installerer du en Storm Door Closure
Slik fjerner du teksturer fra malte vegger
Hvordan legge til dekorativ støping til døren din
Hardy Plank vs Vinyl Siding
Den beste måten å isolere et hus på
Hvordan lage en billig Pebble Floor
Slik fjerner du utvendig metalldørmaling
Tile Grouts og Typer av seler
Hvordan Estimere Betongbehov
Informasjon om kjøkkenbordsplater
Hvordan Lim Wall Tile
Hvordan bygge en hytte ved hjelp av alternative byggematerialer
Slik legger du keramisk gulvflis på en skrå gulvavløp
Sammenligning av holdbarhet av hardtre og bambusgulv
De beste materialene som skal brukes som takdekk
Instruksjoner for bruk av fliser
Flat Roof Construction Methods