Hvordan lage bassenget en Gazebo

Hvordan lage bassenget en Gazebo 

1.

Forsker ulike typer og stiler av gazebos og lysthus-bassenghus. Gjør dette ved å besøke leverandørene og entreprenørens butikker, undersøke online og inspisere bassenghusene i lysthuset eid av venner, familie eller naboer.

Skriv en liste over detaljer og attributter som du foretrekker å ha for ditt lysthusbassengopprettelse. Ikke alle disse kan være mulige, så det er en god ide å rangere ideene fra viktigst for deg til minst viktig. Disse funksjonene kan omfatte sidekantfarge, vindu nummer og stiler, skjerm, arkitektonisk detaljering, rekkverk og kupoler.

3.

Kontakt entreprenører og leverandører for sitater og blåkopier. Velg en entreprenør og få ham til å gi deg tegninger og tegninger planer.

Gi alle papirarbeid og plotteplaner til din bys lokale bygnings-, sonerings- og helsesektoren for gjennomgang og godkjenning. Du vil trenge disse planene som er godkjent av byen for å motta byggetillatelsen din før du starter prosjektet.

5.

Gjør de ønskede endringene hvis det er aktuelt, og entreprenøren kan gå videre med å skape ditt lysthus infused pool mesterverk.

Hvis du legger til et lysthus i bassenget eller i guvernørens hytte til bassenget i ditt hjem, vil det kreve mye planlegging og forskning. Men hvis du er villig til å sette ekstra tid til å dekke alle detaljer, kan du forvandle din Ta kontakt med en profesjonell byggherre, entreprenør eller leverandør for konsultasjon, råd og planer, da det er mange fasetter til design og forskrifter som må bli regnskapsført.

Andre artikkelen

Trex fordeler og ulemper
Hvordan ventilere et hus tak
Silikongulk Cure Time
Slik støtter du PVC-rør
Energifaktor på vannvarmere
Slik bytter du underlag
Slik konverterer du 14 mikron til Mils
Luft meisler for fjerning av keramiske fliser
Brick Finer Fordeler
Hvordan kutte 12X12 Marble Wall Tiles i 4X12 Pieces
Ladder Jack Safety
Wood Foundations Vs. Betong
Hvordan bygge et effektivt skap
Slik Seal Dusj Tile Grout
Slik bytter du en knust keramisk veggkledning
Slik bruker du J-bolter til å feste en vegg til sement
Slik installerer du massivt trepanel
Hvordan skar jeg reamers?
Hook u0026 Loop Sleeving
Typer av HVAC kanaler