Hvordan kutte Keramisk Tile Around Corners

Hvordan kutte Keramisk Tile Around Corners 

1.

Sett alle de fulle flisene i mørtel, og kutt og installer de delvise fliser langs de rette delene av veggen, ved hjelp av fliseskjæren. Klipp og sett inn alle hjørner i hjørnet, og gjør to vinkelrett kutt for å få dem til å passe. La de utvendige hjørneområdene legge til, så det er bare tomt mellom de installerte flisene og hjørnet. La flisene sette seg for en dag.

Legg en flis ( uten mørtel) mot den ene siden av hjørnet, og legger den opp med den installerte flisen som er foran den siden. Merk kanten av den nye flisen med blyanten din hvor den sitter mot hjørnet.

3.

Sett den nye flisen på den andre siden av hjørnet. Gjenta markeringsprosessen på kanten av flisen, og legg merket der det rager opp på kanten av hjørnet.

4.

Sett firkanten på toppen av den nye flisen , med de vinkelrette sidene på plassen sitter ved de to merkene (som skal være langs to vinkelrette kanter av flisen). 90-graders hjørnet av torget skal sitte et sted på flisens flate. Spor det firkantede hjørnet med blyanten din.

Kutt langs den kortere av de to linjene med stavsåken din, ved hjelp av en sågbevegelse fra kanten av flisen og arbeid din vei inn mot markert hjørne. Stopp når du kommer til hjørnet, så kuttet du har gjort, går delvis over flisen, så stopper du.

6. Legg pannen på flisekutteren med den andre merket linje (den du ikke har klippt ennå) sitter under bladet. Score flisen langs den merkede linjen, fra enden av stavsågskåret som du har laget til kanten av flisen. Klipp flisen på den skårne linjen, og la en firkantet utskjæringsform på flisen.

7. Bruk pile mortel på baksiden av flis med fliselegg. Sett flisen på plass ved hjørnet, skjørt rundt begge sider av det, mens det er jevnt fordelt med de omkringliggende fliser. La hjørneflisen sitte over natten.

Påfør fugemasse på gulvet ved å bruke fugemøllen til å presse fugemassen inn i alle linjene mellom flisene og tørke ned den resterende fugemasse med en fuktig svamp.

Tips og advarsler

 • Bruk beskyttelsesbriller når du kutter flisene.
 • Keramisk fliser er den enkleste typen flis å kutte, som det kan bli scoret og snapped på en fliser cutter. Det er imidlertid komplisert å kutte et stykke keramisk fliser på riktig måte, slik at det sitter rundt et utvendig hjørne, fordi poeng-og-snap-tilnærmingen tar linjen klart over flisen, som ikke er det du vil. Den riktige prosessen er å lage et kutt partway inn i flisens ansikt med en stangsag, så skår og krysse det kuttet i vinkelrett retning med fliseskjæren.

  Andre artikkelen

  Slik blander resirkulert glass i betong benkeplater
  Mdf farer
  Custom Granite Countertop Gjør det selv
  Slik fjerner du flis fra et bad gulv
  Ceiling Ideas for en ferdig kjeller
  Den beste måten å kutte bølgepappede metallpaneler på
  Montering av taklys
  Hvordan Beregne Ramp Gradient
  Hva er en California Split-Level Home?
  Tilskudd til hjelp med tak
  Walkout kjeller ideer
  Hvordan å henge gips på et hjørne
  Slik installerer du lagringshylle enkelt
  Hvordan solenergi fungerer i et hjem
  Tørrvegg Estimerende Tips
  Slik legger du et lag for sement
  Hva er T5, T8 og T12 Lighting?
  Slik legger du glasspaneler til kjøkkenskap
  Hvordan å refinfinere tre sidespor
  Instruksjoner for betong benkeplater