Hva er Tourch-Down Roofing?

Hva er Tourch-Down Roofing? 

Identifikasjon

Fakkel ned taktekking er et takprodukt som er designet for flat eller lav vinkeltak. Den får navnet sitt fra søknadsmetoden. Siden av materialet som kommer i kontakt med mantelen under, smelter med en fakkel for å forsegle materialet ned for å skape en vanntett tetning.

Livslengde

Et godt installert fakkel ned taksystem vil vare lenge . Hvis det er gjort som et tolags system med ett grunnlag og et fakkel nedlag, vil taket vare 15 år. Trelagssystemer med en base, et glatt fakkelslag og et fakkel nedlag med en granulær overflate, kan vare 20 år eller mer.

Tidligere takfjerning

Hvis det nye fakkeltaket blir installert på en eksisterende struktur, må det gamle taket kanskje ikke fjernes. Hvis det gamle takmaterialet er jevnt og relativt stabilt, kan basarket spikres direkte over det gamle takmaterialet. Hvis det gjøres, ville det oppstå en ujevn overflate, da det gamle takmaterialet skal byttes ut.

Vedlikehold og reparasjon

Fakkeltaksystemer trenger lite vedlikehold. Blandingen av asfalt og syntetisk gummi polymerer gjør den fleksibel, slik at den tåler ekspansjon og sammentrekning på grunn av temperaturendringer. Hvis taket trenger reparasjoner, kan de gjøres uten lommelykter ved hjelp av limstøttede bitumenark.

Værbestandighet

Fakkel ned taksystemer er værbestandig med design. Underlaget er spikret på kryssfinerplaten, og så blir bitumenarkene brettet til underlaget. Torching bitumen ned tetter lagene, og sømmen er forskjøvet, slik at det ikke er direkte vei for vann gjennom takmaterialene.

Kostnader

Fakkel ned taksystem kan være dyrere først, men på grunn av deres værbestandighet og lang levetid, betaler den høye startkostnaden seg selv over tid. Det finnes billigere substitusjoner, spesielt i underlaget, men de er ikke verdt det, siden de vil forkorte levetiden på taket. Å velge riktig type tak for et byggeprosjekt er viktig av praktiske årsaker, ikke bare estetikk. Mange ganger bestemmer bygningsstilen typen av tak - et cedar shake tak ville ikke se rett på en middelhavs villa. Hvis taket på en bygning er flatt eller har en grunnlengning, tar valget av takmateriale ekstra betydning, da det er større mulighet for at vannet vil slå på taket.

Andre artikkelen

Slik installerer du en Accuride skuff
Hvordan komme til tregulv under dørjambs
Hvordan å bryte et betong gjerdet
Verktøy for homesteading
Slik fjerner du porselenfliser
Slik holder du huset ditt kaldt om sommeren
Toppkilder for dyrket marmor
Slik prissetter du et rom
Slik installerer du HardiBoard Lap Siding
Verktøy for merking og måling
Slik får du leder for forbedringsprosjekter
DIY Dørknap
Hvordan å bore hardt metall
Slik legger du keramiske fliser langs kantene
Slik Skrape Popcorn Av Et Tak
Hvordan bygge en Glass Tile Wall
Hvordan legge til en mantel til en murstein peis
Hvordan Cedar Shingle en tillegg til et hus
Slik bruker du Formica og Laminat
Cultured Stone Peis Prosjekter