Gjør det selv: Garage Betong

Gjør det selv: Garage Betong 

Hengning av betongplater

1.

Mål bredden og lengden på området der du vil plassere betongplaten. Platen skal være minst fire tommer bredere og seks tommer lenger enn de ytre dimensjonene til garasjen du planlegger å sette på platen.

2.

Bestem mengden materiale som trengs . For betongen, multipliser bredden ganger lengden ganger dybden på platen for kubikkfot / tommer av platen. Dybden av platen bestemmes av hva garasjegulvet vil støtte. For en garasje som brukes til biler og små lastebiler, må platene være minst fire inches dyp; Det kreves et tykkere plater for større kjøretøy, for å hindre at det bryter under vekten av kjøretøyene. Bruk de samme bredde- og lengdemålinger for å bestemme hvor mye tyngre trådnett og antall og lengder på 2 til 4 som du vil trenge.

3.

Klipp ut området der platen vil bli plassert. Grave ut seks tommer utover kanten av den ferdige platen slik at det er plass til å bygge skjemaet.

4.

Grav fotfeste på hvert hjørne av platen. Footings bør være minst 12inches dypere enn platene; dvs. hvis platen er fire inches dyp, bør foten være 16 tommer fra toppen av platen til bunnen av foten. Fotene skal være 12 til 16 inches brede. Footings hjelper hele strukturen til å motstå vind-, frost- og temperatursvingninger.

5.

Monter 2 ved 4s i en ramme, fest med negler. Innsiden av rammen skal være platemåling. Posisjonsramme inne i utgravningsområdet. Bruk nivået til å bestemme at rammen er plassert med riktig helling og klasse. Du vil at den skal være så nivå som mulig. Kjør 1 av 2 trepinner i bakken rundt utsiden av rammen for å hindre at den beveger seg når du heller betongen. Plasser innsatsene rundt hver tredje fot rundt rammen.

6.

Plasser tauet for tyngre måler inne i trerammen. Nettverket bør berøre rammens innside. Når betongen helles, skal nettverket 'flyte' for å gi størst styrke. For å suspendere nettverket, kjør 4-tommers stålstenger inn i bakken om to tommer, forlater to tommer over bakken. Fest masken til toppen av innsatsene ved hjelp av ledningen. Plasser innsatsen omtrent hver fot. Nettverket skal 'flyte' inne i rammen.

7.

Plasser to stykker med 14 til 16 tommer lange gjenstander inn i fothullene. Re-baren bør berøre bunnen av hullet og komme til like under hvor toppen av platen vil være. Du vil ikke at re-baren stikker ut av den ferdige betongen. Re-baren gir fotstøtten til å motstå vektbelastningen i garasjen og hjelper til med å koble fotene til platen.

8. Bland sementet med vann og sand eller grusaggregat i betongblanderen i henhold til spesifikasjonene på posen. Med mindre du har en veldig liten plate eller virkelig stor betongblander, vil du ikke kunne blande nok betong i ett parti for å fullføre platene. Det er veldig viktig at du blander og hell så mye du kan i rekkefølge, så har alle av ingrediensene klar. En assistent kan bidra til å holde denne prosessen i bevegelse, mens en person henter betongen i form, kan den andre blande neste batch. Det er svært viktig at betongen ikke kurerer før jobben er ferdig eller der vil bli sømmer og styrken vil bli kompromittert. Jo raskere du kan helle hele platen, jo sterkere ferdigproduktet og jo lettere blir det å glatte ut.

9.

Begynn med å hellre betong inn i fotene. Plasser gjenstangen slik at den er vertikalt rett og stykkene ikke er mot hverandre. Deretter helles betongen i form. Start i et hjørne og arbeid deg over tverrsnittet. trenger å komme inn og trekke nettverket opp litt, slik at det ikke blir presset til bunnen av slakken b. Når du har hellet hele platen, trykker du på sidene av rammen med sledehammeren for å hjelpe betongen å slå seg ned og fjerne eventuelle luftbobler. Gå hele veien rundt rammen flere ganger på det. Bruk en 2 til 4 for å skjerme av overflødig betong. Bruk en betongflat til å glatte platen. Hvis platen er i et solfylt eller varmt sted, kan det være lurt å dekke det med et plastplast for å forhindre herding, noe som kan føre til sprekker.

10.

Fyll platen ved å plassere tappeboltene i betongen før det er herdet. Betongen bør settes opp litt, så den er stiv, men du vil ikke at den skal være vanskelig. Skyv lagboltene inn i betongen om tre tommer, slik at den gjengede enden peker opp og ut av betongen. Plasser boltene i hvert hjørne og deretter hver seks meter rundt platen hvor garasjeprøven sitter. Disse boltene vil gå gjennom gardeplaten i garasjen for å holde den på plass og fast festet til platen. Det er viktig at disse boltene er lined opp midt i rammen.

11.

Vent to dager. Fjern 1 til 2 innsatser rundt rammen. Ta sledehammeren og bryte 2 til 4 s av platen.

Tips og advarsler

 • Du vil kanskje bruke en konkret sealer som du kan kjøpe i hvilken som helst hjemmebutikk for å hindre at vann blir absorbert i betongen og forårsaker sprekker.
 • Å hente en betongplate for garasjegulv er noe de fleste gjør-det-selv kan gjøre i en langhelg. Nøkkelen er forberedelse; når du oppnår at resten er relativt enkelt. Arbeid med betong er et fysisk utfordrende prosjekt, men det er bestemte kostnadsbesparelser for å fullføre oppgaven selv.

  Andre artikkelen

  Slik legger du laminatgulv
  Hvordan bygge en hytte planløsning
  Hvordan remodel et bad og kjøkken
  Sikkerhetstips ved bruk av en Wood Router
  Hvordan Grout Slate Backsplash
  Slik åpner du en kjøkkenforsyningsbutikk
  Tile Transition Ideas
  Slik installerer du og legger ut fliser
  Slik rammer du en innvendig grov dør
  Hvordan bygger jeg en benk med en tykkelsesplaner?
  DIY Baderom Makeover
  Slik installerer du Wall Trim u0026 Crown Molding
  Verktøy som trengs for å legge laminatgulv
  Er det en vanntett gummibordstøping?
  Hvor skal man begynne med laminatgulv
  Slik grout en bad dusj
  DIY Kitchen Tile Backsplash
  Slik bytter du Skyvedørsdørene
  Slik bruker du polyuretan til kjøkkenskap
  Hvordan monterer jeg en ny Aloha Breeze Brand Ceiling Fan?