DIY Hvordan ramme med aluminium til en veranda

DIY Hvordan ramme med aluminium til en veranda 

Byggekoder

Besøk din lokale bygningsavdeling og snakk med en kodehåndhevelsesinspektør om byggekodene for aluminiumsskjermer veranda. I enkelte lokaler må en byggtillatelse hentes fra bygningskodeavdelingen før arbeidet kan startes.

Forberedelse av veranda

Verandaens grunnleggende struktur må være lydig. Kontroller innleggene og kryssstøttene for å sikre at disse komponentene er i god stand. Reparere eller erstatt eventuell defekt tømmer. Alt tre bør være trykkbehandlet tømmer. Verandaen må også være i god stand. Fullfør alt reparasjonsarbeid og avslutt et maleri eller flekker før du starter rammen.

Avhengig av stilen på settet du kjøper, kan det hende du må gjøre noen forbedringer på verandaen før du kan installere aluminiumsrammer og skjermpaneler. For eksempel, hvis skjermpanelens høyde er 50 prosent av verandaens totale høyde, fra dekk til undersiden av takkonstruksjonen, kan du bygge en aluminiums-ferdig knivvegg rundt omkretsen av verandaen. Aluminiumsskjermer og monteres på knivveggens toppplate.

Aluminiumrammeringsmetoder

Installasjonen vil bli mye mykere hvis du leser instruksjonene grundig før du begynner å sette inn verandaen. Legg ut delene og identifiser dem. Bestem rekkefølgen der komponentene skal installeres og hvordan komponentene fungerer sammen.

Noen systemer består av en aluminiumsekstrudert rammekanal, som må monteres rundt omkretsen av verandaåpningen, inkludert bjelke, dekk og stolper. Klipp innrammekomponentene i størrelse og følg instruksjonene for å feste kanalene på plass. Plasser skjermtoffet i kanalene og lås skjermmaterialet i aluminiumsbanken med et vinyllåsesystem.

Et annet vanlig alternativ består i å installere C-kanaler, H-barer og hjørnefelt. Monter C-kanalene horisontalt på bjelker, såler og dekk. Det brukes til å lage vertikale kanaler på murvegger. Fest hjørnefeltene vertikalt til hjørnepostene. H-bjelkene brukes til å skille skjermpaneler. Bruk H-barer til å bygge transoms eller andre skjermpaneler. Følg instruksjonene for innramming av skjermdøren.

Vanligvis er skjermpanelene alle de samme dimensjonene. Passer bare på panelene i C-kanaler og H-stenger og fest dem med skruer. Fullfør installasjonen med dekorative hetter som klikker på plass.

Caulk og forsegle alle åpninger. Bruk tetningsmasse for 1/4 tommer eller mindre hull. Utvidelse av sprayskumisolasjon kan brukes til åpninger som er opptil 3 inches i diameter. Installer utvendig teppe på dekk for å holde insekter fra å infiltrere aluminiumsskjermen våpenhuset gjennom brudd på dekk. DIY aluminium rammen veranda veranda prosjekter er populære blant villaeiere som ønsker å gå et skritt utover konvensjonelle verandaer. Skjermer verandaen gir deg mulighet til å nyte sommerbris og holde insekter ute. Aluminiumsrammen til screeningsettene er holdbare, og vanligvis mye lettere enn tre. Aluminiumsramming er lavt vedlikehold fordi det ikke krever maling.

Andre artikkelen

Hvordan skrive en oversikt for et estimat av en boligforbedring
Typer av husbekledning
Paving Stone Tools
Cork Floor Lifespan
Slik måler du Square Footage for keramisk fliser
Fordelene med trippelglass
Hvordan henge en håndklestativ
Komposittdekktyper
Om Siding With Cedar Shingles
Slik fliser du en dampdusj
Hvordan veggmontere en babyendringsenhet
Hvordan klippe murstein med en sag
Slik borer du gjennom keramisk veggkledning
Hvordan måle Stair Stringers
Slik farger du med vannbaserte betongbelegg
Solid Wood Vs. Engineered Wood Floor
Mobile Home Deck Ideas
Hvordan spiker Cedar Siding
Slik beskytter du UV-eksponert epoksymaling
Slik bytter du en Backsplash