DIY Hjemmeoppbygging: Floor Foundation

DIY Hjemmeoppbygging: Floor Foundation 

Utgravning og forankring

Hvor dypt du trenger å utgrave, avhenger av hvilken type gulvfundament du konstruerer. Finn ut hva frostlinjen er for regionen der du bor. Foten, som er laget av betong, tjener som basis for fundamentveggen, som støtter husets vekt. Foten må være dyp nok slik at den hviler på jord som aldri fryse - under frostlinjen. Frostlinjen er den maksimale dybden som jorda vil fryse. På enkelte steder kan foten være 48 tommer eller mer under bakken. Generelt må bredden på foten være to ganger grunnveggens tykkelse.

Grunnmur

Formålet med fundamentveggen er å gi en stabil forbindelse mellom foten, som ligger under frostlinjen, og første etasje innramming. Første etasje innramming er plassert på bakkenivå. Grunnvegget kan opprettes på to måter. Skjemaer kan monteres på foten og betong helles. Eller grunnvegget kan bygges ved hjelp av knekkeblokker, som er den vanligste metoden.

Betongplater

Boliger som har en betongplattegulv, er konstruert på korte grunnvegger. Foten er bygget, og basen er vanligvis fylt med 4 tommer grus, og en dampbarriere og armeringsstenger legges på toppen av gruset før betongen helles. Dampbarrieren holder fuktighet fra å samle seg på overflaten av gulvet. I kaldere områder er perimeteret av platen normalt isolert. Du bør vurdere å installere stivt skumbrett eller strålebarriereisolasjon over gruset før du tømmer betonggruven. Dette vil redusere problemet med et kaldt gulv.

Gjennomsøk plass og kjellere

Fotfeltene for gjennomsøkingsrom og kjellere er konstruert på samme måte som tidligere beskrevet. Forskjellen er at utgravingen vanligvis er dypere og grunnveggene er bygget høyere. Gjennomsøkingsrom kan være så lite som en fot høy. De fleste gjennomgåingsrommene har skittgulv. Kjellere kan ha takhøyder 9 eller 10 fot.

Foruten høyden er kjellere forskjellig fra gjennomsøkingsrom fordi kjellere har et betonggulv. Mange av prosedyrene som brukes til å bygge en betongplate, brukes til kjellergulv. Første etasje av boligen er bygget på toppen av fundamentveggene. Alle DIY hjem konstruksjon må ha noen type gulvet fundament. Formålet med gulvfundamentet er å støtte huset og for å hindre at strukturen glir, glir eller sedimenterer. Det finnes ulike typer gulvfunn som brukes i boligbygging. De tre vanligste gulvfunnene er betongplater, gjennomsøkingsrom og kjellere. Snakk med en byggekodeinspektør for å finne ut byggekoden for gulvfundamentet du velger for ditt hjem. Minimumsstandardene for footings og andre elementer varierer fra område til område.

Andre artikkelen

Hvordan bruke en Power Coping Saw
Ulike jobber i byggingen
Slik reparerer du en betongblokk
Slik legger du flytende laminatgulv
Slik installerer du blindnitter
Slate Bathroom Tile Ideas
Slik jobber du trygt med asbest
Typer av tre kjøkkenskap
Slik bytter du en Backsplash
Mortar Mixer Hjelp
Ulike typer taksystemer
Slik bruker du sirkeltang
Hvordan Stain u0026 Larn Red Oak
Metal Tak Sealer Farger
Hvordan gjenopprette Brick Peiser
Hvordan bygge din egen bar i kjelleren din
Slik bruker du en Harbour Freight 120 Volt ARC Welder
Kull Vs. Trevarme
Glassert vs. Unglazed Porselen Tile
Hvordan få Spray Skum av hendene