Slik støtter du PVC-rør

Slik støtter du PVC-rør 

1.

Referer PVC-rørstøttediagrammet for å bestemme støtten som kreves for din spesifikke VVS-installasjon.

2.

Merk plasseringen av Første PVC-støtte med permanent markør. Den første støtten må være ved den første 90 graders horisontal albue nær en vertikal PVC-riser.

3.

Mål det første hengemerket med målebåndet og merk avstanden spesifisert ved PVC-rørstøttediagrammet med permanent markør. Gjenta dette trinnet for å markere plasseringen av hver PVC-støtte.

4.

Mål avstanden fra bunnen av det nærmeste strukturelementet over PVC-røret til bunnen av PVC rør. Legg til den lengden to tommer for å strekke seg utover bunnen av strukturelementet og en og en halv ganger omkretsen (Diameter ganger Pi ganger 1,5) av PVC-røret.

5.

Unroll en del av perforert hengebånd og kut hengebåndet til lengden du fant i trinn 4 med luftfartssniper.

6.

Sett inn Phillips-hovedadapteren # 2 i skruepistolen holder toppen på hengebåndet to inches forbi bunnen av konstruksjonselementet og fest den perforerte hengebåndet til konstruksjonselementet ved å løpe en to-tommers treskrue gjennom et av hullene i hengerremmen.

7. Plasser 24-tommers nivå oven på PVC-røret, dra hengebåndet rundt PVC-røret og hold hengebåndet på plass ved å låse de to stykkene av hengebåndet sammen med den selvlåsende tangen.

Bytt ut Phillips-hovedadapteren # 2 som er satt inn i skruepistolen til 5/16-tommers heksadapter og kjør en # 10 selvuttrykkende skrue gjennom ovnen rippe hengestropp for å holde PVC-røret. Ikke fest hengslangen til PVC-røret, da du må tillate rom for PVC-røret å bevege seg.

9.

Fjern selvlåsende tangen fra sikret hengeband og gjenta prosedyren på hvert sted du trenger for å plassere en støtte for PVC-røret.

Enkelt kutt og installert, Polyvinyl Chloride (PVC) rør er godt egnet for de fleste rørleggerarbeidssituasjoner. For PVC-rør å fungere ordentlig i mange år, må du gi støtte til røret. Mengden støtte som kreves for PVC-rør er relatert til bruken av VVS-systemet. Ekstreme temperaturområder krever mer støtte enn tempererte VVS-systemer. For eksempel vil en varmtvannstilførselsledning kreve mer støtte enn en PVC-avfallsledning som bærer moderate mengder vann som ligger ganske nær omgivelsestemperaturen rundt avfallsrøret.

Andre artikkelen

Instruksjoner for å legge laminatgulv
Interiør Dør Casing Ideas
House Wrap Building Codes
Riktig måte å installere tregulv på
Hva er Carrera Marble?
Vinterisoleringstips for eldre hjem
Hvordan klippe Rafters for et Shed Roof
Island Countertop Ideas
Kitchen Island Table Ideas
Takmonteringstips
Kjøkken Ideer til et hus
Slik holder du huset ditt kaldt om sommeren
Hvordan påføre Tile Sealant
Badekar som passer i en dusjkabinett
DIY: Garage Oppbevaringsplaner
Hvordan å omregne fliser benkeplater
Slik installerer du en Split-Jamb Door Frame
Verktøy som brukes til å kutte Clickboard laminatgulvbord
Slik installerer du nye kjøkkenskapsdører
Slik installerer du dørskjermer