Slik legger du til Spalding Betong

Slik legger du til Spalding Betong 

1.

Fjern de flamme betongflisene fra platen. Bruk en meisel og hammer for å kaste sjetonger vekk fra platene.

2. Bruk en kost til å fjerne flisene, smuss og andre rester fra overflaten av platen. Rengjør flateoverflaten ved hjelp av en spenningsvask. Vask i en retning, bort fra grunnlaget for noen bygninger. La betongen tørke helt før du fortsetter.

3. Legg plassbåndet rundt betongplaten, som dekker kantene på noen avgrensende overflater, slik at lappematerialet ikke vil spre seg over tilstøtende flater .

Bruk en lurvalse til å spre et lag av lim lim over hele overflaten av betongen, inkludert området som skal lappes. La limet tørke slik at det er klebrig å røre, men ikke lenger vått. Limet hjelper plåten til å binde seg til den gamle betongen.

5.

Klargjør en sats med betongplastblanding i henhold til produsentens instruksjoner i en stor bøtte. Bruk en elektrisk Bør plakkematerialet i det skadede området, fjernet med meiselen. Spre lappen med en trowel, glatt den gjennom det skadede området til nivået med den omkringliggende uskadte betongen.

p> 6. Bland en mengde selvbeleggende betongoverlegg. Legg til et farvestoff som er ønsket i blandingen under forberedelse. Hør forbindelsen over hele betongoverflaten, inkludert plasteret. Spre sammensetningen jevnt over overflaten av betongen ved hjelp av en gnist. La stoffet tørke i henhold til produsentens anbefalinger. Etter hvert som sammensetningen tørker, vil den nivåere seg selv og skape en jevn, jevn overflate over betongen samtidig som den skjuler det patched området.

Spalling er en spesifikk skade som oppstår i betong på grunn av utvidelse og sammentrekning av vann i betongoverflaten under fryse-tine sykluser. Spaltbetong kan gjenkjennes ved alvorlig flaking på overflaten av en betongplate. Patching spalling betong kan gjøres med hell, men det krever fjerning av det berørte området, etterfulgt av plassering av et nytt tynt lag av betong. Det nye laget gjenoppretter styrken og utseendet på betongoverflaten og beskytter mot ytterligere skader, og forlener levetiden til betongplaten.

Andre artikkelen

Slik installerer du en antikkdør
Hvordan å male murstein ledd
Typer av skruer og deres bruksområder
Hvordan tørke Wood Faster
Hvordan bygge opp lagring i et garasje tak
Hvordan måle og kutte flis
Slik installerer du Commercial Floor Tile
Hvordan bygge en over toalettet badskap
Slik installerer du et bakplate for keramiske fliser
Hvordan påføre Hardwood Flooring rundt døren Facings
Vanity Top Ideas
Slik bruker du et swaging verktøy
Slik bruker du en vinkelfinner
Hvordan bygge en kjøkkenøye u0026 amp; L-formet bar
Hvordan male en stue og den
Slik installerer du marmor benkeplater
Isolasjonskurs
Hvordan kutte våt flis
Hvordan henge en pre-hung interiør dør
Hvordan Precast Betong Patio Pieces