Ideer for et hjørne boblebad

Ideer for et hjørne boblebad  Mange velger å ombygge sine bad og installere hjørne boblebad på grunn av deres plassbesparende muligheter. Disse badekarene er vanligvis større enn standard badekar og fungerer ofte som kontaktpunkter i baddesign.

Materialer

Flere produsenter og forhandlere selger boblebad, og selve karet kan produseres av marmor, stål, porselen, emaljert støpejern , glassfiberforsterket plast eller akryl, avhengig av ombyggingsbudsjettet. Det er mange valg for badekarets base, forkle og veggene rundt, inkludert marmor, fliser, mahogny og naturlig stein, som skifer. De ideelle materialene vil utfylle den generelle døren på badet og gi en atmosfære av avslapping for villaeieren.

Design ideer

Noen huseiere designer et nedsunket boblebadkar med badekarfel skjult under marmorbase. Dette gir et spa-lignende miljø, og huseieren kan bruke basen som en sete eller hylle for håndklær eller drikkevarer. Noen mennesker selv designe karet med tilbakestående egenskaper som støper på kroppsformen. Mange mennesker legger til en dusjfunksjon og legger til fliser eller vanntette veggpaneler til de omkringliggende hjørneveggene i tillegg. Moderne design har vanligvis karet fyllstoff og kraner som kommer ut av veggen eller fra taket, mens klassiske design legger utsmykkede kraner på hjørnet kanten.

Jet Typer

De to hovedtyper av boblebad badekar Det er vannstråler og luftstråler Pically har mange små åpninger og gir en mild masserende følelse. De er støvbestandige, og du kan legge til boblebad, sjøsalter og badoljer uten å bekymre deg for tette jetsene. Vannbjelker har større, men færre, åpninger og er mer tilbøyelige til å støpe oppbygging. De trenger også rutinemessige systemspyler og rengjøringsmidler.

Tilbehør

Avhengig av type design, er det mange dekorasjonsalternativer for hjørne boblebad. Huseiere som installerer dusjer, kan bruke innebygde glass- eller plastdører eller dekorere med dusjgardiner. Sunken badekar tilbyr vanligvis det mest dekorative rommet, og mange legger til luksuriøse elementer som forseggjort lysestaker, håndkleholdere, planter og statuer til hyllene. Standard hjørneputer kan være dekorert med små felgeprodukter, for eksempel te lysstearinlys. Noen legger hyller på veggene for å legge til flere tilbehør, når badekaret ikke brukes som dusj.

Andre artikkelen

Slik installerer du en hjemme dørlås
Hvordan lage utendørs skifer
Typer av veggtekstur
Hvordan installere Clay Pavers
Slik monterer du en vask under en granitt benkeplate
Slik installerer du en Steinfliserdusj
Sunroom Extension Ideas
Hvordan velge Laminat benkeplater
Slik installerer du betongbrett i en dusj
DIY Garage Design
Installasjonskrav for pelletskamin
Hvordan Estimere elektrisk bruk for en ny bygning
DIY Gel Peiser
DIY Tile dusjgulv
Slik installerer du laminatgulv i et L-formet rom
Hva er eksponert Aggregate?
Om Siding With Cedar Shingles
Typer Grade 8 Bolts
Hvordan kutte støping for å passe i hjørnet av et hus
Backsplash Ideer Med Granitt