Hvordan legge inn stiftelser

Hvordan legge inn stiftelser 

Konstruksjonen av stiftelsen

1.

Bruk konsulenter og ingeniører til å utføre grunnundersøkelsesrapporter. Disse vil fortelle deg kvaliteten på jorda som grunnlaget skal graves til, og vil anbefale dybde av utgravning og betong som kreves for å støtte vekten av huset.

2.

Tegn noen byggeplaner og sørg for at de er godkjent av lokale myndigheter. Konstruere et hus uten godkjente planer kan føre til juridiske problemer, noe som ofte er kostbart.

3.

Ansett en kompetent jordarbeidskontraktør - noen som spesialiserer seg på konstruksjon av underbygninger - for å hjelpe deg i denne prosessen. De kan gi råd og utføre arbeider som involverer tungt maskineri.

Bruk en gravemaskin drevet av en kvalifisert operatør, skrape jordbunnen fra bakken for å avsløre undergrunnen . Toppjord er vanligvis ca. 6 tommer dyp. Marker senterlinjen til grunnlaget ved hjelp av spraymaling, ved hjelp av ingeniøroppsett og koordinater for å markere grunnlaget ditt i det rette området. Bruk pennplater til å markere hjørnene.

Bruk bygningsmaskinentreprenøren til å grave grunnruten til ønsket dybde.

7.

p>

Avhengig av tilstanden til bakken, kan det være nødvendig med forsterkning for å gi ytterligere støtte. Dette er vanligvis i form av et stålnett, som ligger i grøften og hevet av bakken litt ved hjelp av metallstøtter kjent som 'stoler'.

Hør betong inn i grøften til den nødvendige dybden, og ansett jordarbeidskontraktøren for å fjerne eventuell fanget luft i betongen ved hjelp av en stor vibratorstang. Tillat å tørke i to til seks uker, avhengig av dybden av betong.

9.

Bygg tømmerblokker på toppen av betongen til ønsket nivå, eller teglstein og betong blokkerer hvis grunnlaget design som sådan. Legg noen rør eller drenering som passerer gjennom denne veggen. Legg på grøften med den utgravede jorda.

Konstruere gulvplaten

1.

I det vedlagte området dannet av grunnlaget, legges og jevnt spredt grus, så vel som å bruke grus til å fylle franske dreneringsgraver, hvor nedbør filtrerer seg gjennom grus og inn i dreneringen, som er perforert med små hull.

Legg en fuktig sikker membran (et vanntett plastark) over gruset og blokkene. Dette forhindrer at vann stiger gjennom veggene og forårsaker rot.

3.

Fyll området med betong til ønsket dybde og 'tamp' den. Tømmerprosessen er prosessen hvorved fanget luft fjernes fra betongen gjennom gjentatte streik med en lang treplank som holdes av to personer.

4. Slip av med tre eller plast flyte for å gi en passende overflate som du skal legge gulvet på.

5.

La betongen tørke i to til åtte uker, avhengig av dybden på platen.

Tips og advarsler

 • Kontroller alltid referansene til en hvilken som helst byggherre for å sikre egnethet.
 • Sørg for at alle operatører av tungt maskineri holder
 • Bygge uten tilstrekkelig planlegging godkjenning kan forårsake juridiske problemer.
 • Med utsikt over et fundament kan design forårsake fremtidige problemer, som for eksempel nedsettelse.
 • Grunnlaget for huset er uten tvil den viktigste komponenten; Det er i det minste den delen av strukturen som - hvis bygget feil - kan få alvorlige konsekvenser, både strukturelle og økonomiske. Å vite hvordan du legger grunnlaget for et hus riktig, er viktig for å sikre at konstruksjonen går bra til beste start, og god forberedelse kan spare tid og penger.

  Andre artikkelen

  Verktøy for måleområde
  Typer Paint Mixers
  Hva er fordelene med treskruer?
  Hvordan ramme en vegg i stålpinner
  Slik installerer du drenerte fliser rundt en stiftelse
  Hvordan sette Vinyl Siding på en dobbel-bred
  Hvordan konvertere et hjem for å bruke solenergi
  Slik kobler du en takvifte til en eksisterende utgangstråd
  Slik installerer du Mosaic Tile Sheets
  Hvordan bygge et hus på en Pier Foundation
  Hvordan Lim en Bellawood Flytende Gulv
  Slik reparerer du en betongblokk
  Slik Planlegger Tile Layout
  Slik forsegler du MDF-kanter
  Hvordan lage et rip gjerde
  Hvordan å refinfinere et badekar med munro
  Hvordan søke i historien til husene
  Hvordan håndtere og snekkerarbeid
  Hvordan dekke innvendig paneling
  Bambus Gulv og vann