Tips om å legge keramisk flis på badmurer

Tips om å legge keramisk flis på badmurer  Legge keramisk vegg flis kan være mer skremmende enn grunnleggende gulvfliser installasjon fordi arbeid på en vertikal overflate legger en økt vanskelighetsgrad. Installere keramiske fliser på bad vegger krever ekstra forberedelse og et større ferdighetsnivå. Men med litt kunnskap, praksis og tålmodighet kan den gjennomsnittlige villaeieren mestre prosessen.

Velg riktig flis

For de nye tilleggsfliser, hold deg med keramisk fliser laget for veggapplikasjoner. Snakk med en selger på flisebutikken eller hjemmebyggingssenter hvis du har spørsmål om en bestemt flis. Vanligvis tegner keramiske fliser laget for gulv mer enn veggfliser og kan det oppstå installasjonsproblemer.

Husk først Sikkerhet

Kjøp alltid vernebriller og hansker før du begynner et keramisk veggflisprosjekt. Våtesager og fliser kan kreve en rask treningsøkt, slik at du blir komfortabel med driften.

Reparere ufullkommenheter

En jevn overflate sikrer problemfri installasjon. Fyll alle sprekker og hull før du installerer keramiske baderomsmurer. Sand ned eventuelle hevede flekker for en flisebelegg. Hull, hull og grove flekker på veggflater kan påvirke flisens vedheft og føre til ujevn utseende.

Rengjør veggene

Selv om dette kan høres tydelig, begynner du med en ren, tørr vegg. Fjern flakmaling og tapet før installasjon. Ikke glem å skrape av overflødig lim og sandblanke malingsflater.

Påfør sementbrett

Keramisk veggflis kan installeres på gips, men i et fuktig område, er et slikt badekar eller dusjomgivelse , sementbrett fungerer best. Hvis flis eller grout opprettholder skade, vil sementplaten ikke forringes, vekke eller vokse mugg hvis den blir utsatt for vann.

Legge ut fliser

Proffene gjør alltid tørrløp før installasjon Legg ut flisdesign på gulvet før du begynner. Du vil kunne gjøre nødvendige endringer før du legger keramiske fliser på badveggen.

Lag rette linjer

For å lage en rett kurs av keramiske fliser på Baderomsmuren finner du først på midten av veggen. Bruk et nivå og klikk en kalkreferanselinje. For å opprettholde jevne linjer og forhindre at flisene glir av veggen, fest et tre under din referanselinje for støtte og veiledning. .

Bruk Spacers

Spacers oppretter konsekvent fordelte fugematerialer. Noen keramiske fliser kommer til og med med innebygde avstandsstykker. Husk å ta ut avtagbare mellomrom før fuging.

Tetning med Caulk

Når flisen er installert, påfør en tynn perle med klar silikon caulk langs alle områder hvor flisene møter badekaret, disken eller vasken.

Fullfør med Grout Sealer

En fugemasse seiler vil holde grout linjene rene og forhindre vannpenetrasjon. La fugemidlet kurere i en uke, og så påfør forsegleren.

Andre artikkelen

Hvordan bruke Varathane til tregulv
Wood Cutting Hand Tools
Hvordan beregner jeg spenningen på en Ridgepole?
Typer av ekspansive jordarter
Tips om aluminiumskæring
Slik fjerner du Berber Loopteppe fra Betong
Ideer om å legge til andre materialer til en laminat benkeplate hvis lengde er for kort
Hvordan kobler jeg ut sprøytedyser på nye aerosolsprayburer?
Slik installerer du en skipsvask i en benkeplate
DIY Slate Tile
Slik bruker du vinylgulv
Hvordan Stack Steel Pipe
Typer Eksotisk Hardwood
Hvordan kutte rustfritt stålfliser
Utvendig Hjem Maling Farger
Når fliser en vegg, hvordan passer du på den elektriske dekselet?
Slik rammer du en innvendig grov dør
Betongfinish alternativer
Ulike typer takstenger
Hickory Wood Egenskaper