Slik monterer du kjøkkenøyene

Slik monterer du kjøkkenøyene 

1.

Tegn en kalklinje på kjøkkengulv i foreslått sted for øya for å få en følelse for avstand og avgjøre om kanter eller vinkler må endres eller omorganiseres.

2.

Tiltak for øya. Tillat 36 til 42 tommer mellom skap og øya hvis den er nær en vanlig vegg, og minst 36 tommer i nærheten av et apparat; 42 tommer er best.

Analyser hensikten med øya og kartlegg plasseringen av vasker, skap, hvitevarer, bokhyller, vinhyller, snackbarer og andre muligheter.

4.

Bestem Ønskets høyde, normalt i samme høyde som resten av kjøkkenbordene. Hvis en snackbar med barkrakker eller forskjellige nivåer av benkeplater skal inkluderes måles det i henhold til dette.

5.

Velg basismaterialer og benkevalg for øya. Bestem om du vil gjøre arbeidet selv eller leie det ut; vurdere de nødvendige ferdighetene og verktøyene for jobben.

6.

Ta målingen av innersiden av kabinettet. Merk disse målingene på gulvet. Plasser trestrimler, også kjent som klemmer, på innsiden av målingene på gulvet. Bruk passende negler eller skruer, avhengig av gulvtype, for å sikre treklossene. Påfør en strimmel av konstruksjonslim på utsiden av klossene. Plasser kabinettet over treklemmene og spik kabinettet til klossene. Fest tåspark på riktig sted ved hjelp av konstruksjonslim og små ferdigspiker, minst hver 6 til 8 tommer. Legg på benken på riktig måte ved å bruke anbefalt fremgangsmåte (kan være forskjellig for hver benkeplate).

Tips og advarsler

 • Overvei andre alternativer, hvis plass ikke tillater for en øy. Noen ideer kan inkludere bruk av en bærbar verktøyvogn eller et enkelt skap og legge til et slakteri eller en ferdig oppvaskeplater.
 • Det er ikke en virkelig vanskelig oppgave å legge grunnskaper for å montere øya, noe som gjør en countertop for det kan være veldig utfordrende. Med mindre du har produsert benkeplater tidligere, bør du vurdere å ansette denne delen av prosjektet til en profesjonell for best mulig resultat.
 • Å legge til en kjøkkenøyle tilbyr en praktisk sentral arbeidsstasjon. Inkluder en snackbar, hvis rommet tillater det, og noen barstoler og et øyeblikkelig samlingsområde for familie og venner er på plass for en morsom samtale. Å samle en øy i et nytt eller eksisterende kjøkken er ikke for vanskelig hvis noen få retningslinjer følges.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage en grunn for betongplater
  Effekten av varme på keramisk flis
  Hvordan å blande ulike typer tre gjerde
  Slik installerer du døren
  Slik prøver du å matche Armstrong Floor Tile
  Hvordan lage en dørknap
  Ideer til kjøkkenfliser
  Isolasjon R Verdier Forklart
  Bygg ideer for en 10 av 12 Storage Shed
  Tile Grout Cutting Tools
  Cedar Wood Beskrivelse
  Hvordan kutte en teller for en vask
  Slik legger du et bad gulv
  Tile Cutting Instruksjoner
  Slik forsegler du en Travertin Backsplash
  Slik Refinish Oak Hardwood
  Hvordan male en stue og den
  Hvordan Bytte Chuck på en Chicago Pneumatic Drill
  Hvordan bygge tilgang til loftet ditt
  Hvordan måle ytterdører