Slik installerer du paneler på et bad

Slik installerer du paneler på et bad 

1.

Fjern alle bryteren og beholderdekslene med skrutrekkeren. Plasser dekslene i skoboken sammen med festeskruene.

2.

Mål veggen nærmest badedøren og begynn å plassere paneler i dette området. Merk målingene dine på baksiden av vinylplankene, husk at du jobber i omvendt siden dette er baksiden av brettet. Gjør blyantene dine på baksiden av brettene så mørke som nødvendig. Få riktig vinkel for dine utskårne merker med fartsfeltet.

3.

Klipp vinylpanelet med din stikksag. Lag merkene dine, start sågen din og følg linjene. Ved å kutte hull for uttak og brytere, må det bores hull i hvert hjørne av markeringene og kutte mellom borehullene med saga.

4.

Legg på caulkpistolen med konstruksjonslim . Plasser vertikale og horisontale limlinjer på veggen med caulk-pistolen. Plasser linjene slik at de danner 6-tommers firkanter på veggen. Trykk på veggplaten på veggen, legg press over hele brettet for å sikre en tett bånd og sørg for at utsparingene er på plass. Fortsett å plassere brett på veggene, arbeider deg rundt i rommet. Hold kantene på vinylplaten tett mot hverandre mens du går.

5.

Bytt limet i caulk pistolen med silikon. Påfør caulk til hver ledd i veggene. Trykk på spissen av sperrøret mot skjøten, trekk avtrekkeren og trekk pistolen langs spalten for å fylle sømmen med caulk. Tør leddet lett med en våt fille for å glatte overflaten og trykk silikonet inn i gapet for en sikker forsegling.

Baderomsveggene er utsatt for langt mer slitasje enn andre rom i hjemmet. Damp og fukt fyll disse vanligvis små, lukkede rom for å angripe taket, veggene og til og med selve strukturen under. Det største forsvaret mot skade på badet ditt er riktig installert veggbelegg. En av de enkleste og mest effektive barrierer mot fuktighet på badet er vinylpaneler. Å dekke badet ditt med vinylpaneler tar bare noen få verktøy og litt kunnskap.

Andre artikkelen

Slik installerer du laminatark over eksisterende benkeplate
Slik installerer du laminatgulv i kjelleren
DIY glassfiber dusj
Slik installerer du en Tin Backsplash
Gipsplatenes historie
Om Gorilla Lim
Tips når du arbeider med Mdf
Bakgrunns fjerning ideer
Hvordan Prime Over Wallpaper Lim
Skruehodetiler
Hvordan bygge et sunt hus
Verktøyene for et arbeidstabell
Hvordan lage en grunn for betongplater
Hvordan Kutte Crown Molding With A Miter Saw
Typer av stein for bygghus
Forskjellige materialer å isolere
Slik beregner du solpanelstørrelse
Slik installerer du Harmonics Flooring
Slik installerer du en Split Jamb Innerdør
Hvordan lage hjem for livet