Slik installerer du en VVS-avløp

Slik installerer du en VVS-avløp 

1. Legg ut noen håndklær eller filler for å fange vann som kan komme ut av avløpet når du fjerner PVC-rørleggerrørene. Du kan også ønske å bruke et par plastbøtter.

2.

Slå av kulde- og varmtvannsforsyningsventilene under badvasken.

3.

Løsne de store kragehendene som holder hver PVC-rørleggerforbindelse til hverandre, ved hjelp av kanallåser. Vanligvis har en badvaske en rettrute som strekker seg ned fra vasken. Det fører til en side av en P-felle, som da fører til veggrøret. Så ser du på omtrent tre PVC-tilkoblinger under de fleste vasker.

4. Ta bort P-felle, veggrør og rett kontakt ved å vri og løfte opp på den separate PVC-tilkoblinger. Vaskemaskiner vil falle ut på bakken, som vil noe vann. Du vil bruke nye skiver når du installerer det nye PVC-dreneringssettet.

5.

Mål bredden på den gjengede mutteren med et målebånd for å kontrollere størrelsen på PVC-rørene dine Noen PVC-rør er 1 1/4 tommer, og noen er 1/1/2 tommer.

6.

Fjern PVC-avløpssettet fra posen og sørg for at pre- Tilkoblede stykker har riktig størrelse vaskemaskin installert. PVC-avløpssettet leveres med en 1 1/4-tommers vaskemaskin, en 1 1/2-tommers vaskemaskin og en vaskemaskin som går fra 1 1/4 tommer til 1 1/2 tommer Hvis du må bytte ut skiverne, løsner du den gjengede kragen, fjern den, sett inn en ny vaskemaskin (liten side vendt ned) og lås forsiktig på krage mutteren.

7.

Sett veggrøret løst inn i veggrørens gjengede mutter. Koble veggrøret til P-fellen på samme måte. Sett avløpsforbindelsen inn i P-fellen. Tørk på disse tilkoblingene for nå . Hvis dreneringsrøret er for langt eller veggrøret er for langt, klipp dem med en hacksav. Bruk den gamle VVS-pi eces som en mal, så du vet hvor lenge hvert stykke skal være.

8.

Stram alle tilkoblinger lett med kanallåsen. Ikke tverr over.

Slå på vannventilene og løp vannet ned i avløpet for å sjekke eventuelle lekkasjer.

Tips og advarsler

 • Bruk øyevern, hansker, støvmaske og kneepads.
 • På et tidspunkt må du kanskje erstatte PVC-rørleggerarbeidet. Denne typen rørleggerarbeid er ofte funnet under badvasken, kjøkkenvasken, og til og med under et vaskerom. PVC-rørleggerarbeid er den vanligste rørtypen som skal benyttes for vaskekraner, fordi den er lett å bruke, lett og billig. Mange do-it-yourselfers har ferdighetene til å jobbe med det.

  Andre artikkelen

  Bruker for en front-end Loader
  Foam Board Advantages
  Slik installerer du Beadboard på en øy
  Hvordan bruke en Power Coping Saw
  Hvordan Kutte Keramikk
  Slik Reface Metallskap
  Måter å male kjøkkenskap
  Slik festes et gulvreducer til keramisk flis
  Corn Pellets Vs. Tre
  Kjøkkenutstyr Sjekkliste
  Tile Underlayment Alternativer
  Slik Skrape Popcorn Av Et Tak
  Veibeskrivelse for legging av flis
  Slik slår du et lys som har en lyssensor
  Hvordan kutte hjørne trimme med en Coping Saw
  Hvordan estimere grus for en kjørevei
  Slik installerer du metalldører
  Verktøy som brukes til taktekking
  Typer av sirkelsager
  Slik installerer du en hjemme dørlås