Hvordan bygge et kjelleskap

Hvordan bygge et kjelleskap 

Konstruer rammen

1.

Mål lengden og bredden på garderoben din og marker dens disposisjon på gulvet ved å tegne krittlinjer.

2.

Merk posisjonen til skapets dør. For en 24-tommers med 80-tommers dør merker du en åpning på 25 u0026 # xBC; inches. Den ekstra 1 u0026 # xBC; tommer gir nok plass til den 1-tommers tykke dørrammen, hengslene og eventuelle mangler i bredden av døren.

3.

Bruk sammensatt mellomsag til å kutte 2-by-4-tommers tre i stykker som er lange nok til å matche lengden på linjene på gulvet. Legg disse stykkene flatt på gulvet og forhåndsbor hull gjennom dem ved hjelp av murverk eller betongbor. Bruk en kraftig bor med hammerfunksjon for svært vanskelig betong.

4.

Sett inn ankre i hullene for å styrke forbindelsen mellom skruene, betongen og treet. Skru på murskruene gjennom grunnplaten (2-for-4-tommers tre) for å sikre grunnlaget for kjelleren.

5.

Følg samme oversikt over Basisplaten til å plassere topplaten på skapets vegger på taket. Kutte flere vertikale 2-for-4-tommers trepinner for å ramme resten av veggene. Plasser disse veggpinnene 12 inches fra hverandre.

Ramme døren

1. Skjær to stykker 2-by-4-tommers tre til 82 meter lang for de to sidene på dørrammen. Plasser disse 25 u0026 #xBC; tommer fra hverandre ved døråpningen og spik dem inn i trepinnene ved siden av døråpningen.

2.

Konstruer en dørhode ved å kutte 29 tommers stykke 2-by-4-tommers tre og spikeren den til toppen av døråpningens vertikale 2-for-4-tommers treverk.

3.

Mål avstanden mellom dørhodebunnen og toppplaten på taket, og kutt fire stykker 2-by-4-tommers tre til denne måling.

4.

Sett dem over døren jevnt avstand, og spik dem til hodebunnen og toppplaten i taket.

Ferdiggjøring av skapet

1.

Monter isolasjon mellom kjelleren . Stram kantene på isolasjonspapiret til veggtappene.

2.

Mål bredden og lengden på hver vegg av skapet og kut Sheetrock-stykkene til disse målingene ved hjelp av et verktøy kniv. Still opp Sheetrock på veggen, og la en u0026 # xC2; u0026 # xBC; - til u0026 # xC2; u0026 # xBD; -inch gapet mellom Sheetrock og betonggulvet. Dette gapet er et forsiktighetsmål for å holde Sheetrock tørr i tilfelle fuktighet i kjelleren.

3.

Skru på gipsskruene i Sheetrock og trepinnene ved hjelp av en kraftbore. Plasser dem vertikalt hver 6 til 12 tommer på hver veggspor. Rett opp de vertikale kanter av to møtestøtter til midten av veggen for å gjøre veggen ekstra sterk. Tilpass klippe stykkene av Sheetrock for helt å dekke innersiden og utsiden av kjelleren.

4.

Påfør felles sammensetning over skruehullene og sømene, legg til papirbånd over sømmer og fjær fellesforbindelsen til en jevn finish.

5.

Monter dørrammen og heng døren med dørhengsler. Installer treforming rundt dørene og langs bunnen av skapet og lakk veggene.

Mange huseiere ser ut til å øke husets lagringsplass ved å legge til ekstra skap i kjelleren. Maksimere kjellerens plass ved å bygge et kjelleskap i et ubetydelig område eller langs en ubenyttet vegg. Merk: Installer et kjelleskap først etter at kjelleren har vært profesjonelt forseglet, isolert og ferdig for å begrense mengden fuktighet som kommer inn i kjelleren og lagringsområdet.

Andre artikkelen

Typer Hydraulisk Fluid for Wood Splitters
Granitt Countertop Underlayment Installasjonstips
TAMKO Roof Shingle Farger
Lås vaskemaskintyper
Lydisoleringstips
Verktøy brukt til å bygge et hus
Slik måler du på dusjdørene
Utskiftningsalternativer for benkeplater
Definisjonen av ekspansive jordarter
Slik installerer du et toalett på en sementplate
Hjemmelaget tre gjerde
Slik installerer du dørskjermer
Attic Flooring Ideas
Tradisjonell peis surrounds
Definisjonen av PVC-rør
Washington State Building Codes på dekk
Wood Countertop Ideas
Slik bruker du gulvbeleggningsforbindelse
Hvordan fjerne Toggle Bolts
Slik fjerner du badekar