Bygningskoder for gasspeiser

Bygningskoder for gasspeiser  Byer, fylker og stater har forskjellige krav til riktig, godkjent installasjon av en gasspeis. Ta kontakt med din lokale bygningsmyndighet for spesifikke krav. Men forståelse av de mulige kravene kan hjelpe deg med å forstå svarene disse myndighetene tilbyr når du kontakter dem.

Avstengningsventiler

Noen lokale byggekoder krever en avstengningsventil. Formålet med avstengningsventilen er å hindre at gass strømmer inn i peisen. Noen kommuner kan spesifisere ventiltypen og plasseringen av kontrollene.

Hjerter Størrelser u0026 amp; Clearances

Selv om produsenter angir minimum kjedestørrelser og mellomrom mellom gasspeis og brennbare materialer, spesifiserer mange lokale byggekoder også disse størrelsene og avstandene. For å få maksimal sikkerhet når du installerer en peis, bør du vurdere å sammenligne de to settene med klaring og størrelser og bruke de større.

Ventiler og ampere Skorstene

Det er tre typer gasspeis: Naturlig ventilert, direkte ventilert og ikke ventilert eller ventilert. Naturlig ventilerte peiser tegner forbrenningsluft fra rommet inn i peisen. Avfallsgasser strømmer opp en skorstein, som de ville i en tradisjonell peis. Direct-vent peiser har en liten forlengelse som går gjennom en yttervegg. Forbrenningsluft er trukket inn fra utsiden. Avfallsgasser utvises gjennom en annen del av dette fremspringet. Ventilfrie peiser trekker luft fra rommet til forbrenning og tillater avfallsgasser å sprede seg inn i rommet. Ventilfrie ovner er konstruert for å brenne veldig effektivt og rent for å unngå kvelningsrisiko. Peisen skriver deg lovlig installasjon er definert av lokal kode. I enkelte lokaler er det ikke tillatt å bruke peisfrie peiser. Enkelte steder krever direkte peis i soverom eller andre lukkede områder.

Andre artikkelen

Hvordan bygge en Glass Tile Wall
Hvordan kutte et vaskehull i en counter Top
Slik Refinish Fiberglass Church Baptisteries
Hvordan å Stain en Utendørs Betong Patio
Informasjon om taktekking
Hvordan male innvendige murvegger
Slik installerer Valset Vinyl Gulv
Slik isolerer du et oppvarmet og ventilert gjennomsøkingsrom
Typer Deadbolt Locks
Ideer til sementgulv
Hvordan kutte polerte porselen fliser
SpectraSet Tile Laying Instruksjoner
Informasjon om Green Flooring
Ideer for koordinering av farger for interiørmaling av vegger
Hvordan identifisere asbest i gulvbelegg
Hvordan installere en over the counter mikrobølgeovn
Slik fjerner du betong på verktøy
Slik feilsøker du en luftkompressor som ikke har noe uttakstrykk
Vakre ideer til flislagt bad
Patio Dørlås Typer