Installasjonsinstruksjoner for vegg-til-vegg-teppe

Installasjonsinstruksjoner for vegg-til-vegg-teppe 

1.

Sopp opp undergulvet og sjekk etter eventuelle reparasjoner. Tregulv kan ofte ha negler som pokker fra gulvbrettene. Hammer ned eventuelle fremspringende negler. Sjekk undergulvet for sprekker. Sprekk betyr generelt at den tidligere teppeputen holdt i fuktighet med gummiunderlag. Velg en fiberpute teppepute for å hindre fuktighet i å skade undergulvet.

2.

Slå av tepper og legg over natten for å la teppefibrene komme opp.

p> 3.

Løs opp teppeputen i rommet. Kutt polstring for å passe inn i rommet. For å lage sømmer, overlappe polstring på toppen av et annet stykke med to inches. Kutt gjennom begge deler av teppeputer, slik at de støter sammen. Tape over sømmer med duct tape.

4.

Påfør teppemidlet rundt omkretsen av rommet. Trykk på polstring på limet. Rull en teppevals over sømmene og omkretsene i rommet. Tillat 24 timer for limet å tørke.

5.

Klipp og fest hjørner. Sentrere tepper og la 6 tommer av teppet være å krype opp sidene av veggene. Trykk tepper til hvor veggen og gulvet møtes og kutt med en verktøykniv langs hele rommet. Lag sømmer ved å overlappe to stykker tepper med 2 tommer. Kutt gjennom begge delene slik at de støter sammen. Påfør søm lim på begge sømmer og rumpe sammen. Rull en teppevalse over sømmen.

6. Legg på teppepapir på teppeputen rundt kantene på rommet og trykk på tepper på limet. Rull teppevalsen over limet. Gi klebemiddelet 24 timer å tørke før du bruker rommet.

Tips og advarsler

 • Bruk maske og hansker når du installerer teppe for å hindre puste i teppefibre
 • Hold temperaturen i rommet mellom 65 og 95 grader F for å hjelpe limet tørt.
 • Hold vinduene åpne og blokker av rommet med plast på dørene for å unngå støv og røyk fra å komme inn i resten av huset.
 • Unngå å legge teppe med lim på fuktig dag, fordi det vil forlenge klærens tykkelse. Fuktigheten i rommet skal være mellom 10 prosent og 65 prosent.
 • Vegg-til-vegg-tepper bidrar til en luksuriøs følelse for ikke bare bare føtter, men også det generelle utseendet på et rom. Når du velger teppe, hold familiens livsstil i tankene. Hvis du har kjæledyr eller barn, velg en mørk farget teppe som ikke vil vise flekker og generell bruk lett. For de med moderne hjem kan en tykk teppe varme opp et ellers strømlinjeformet rom. Plasser vegg-til-vegg-tepper ordentlig i mange år og ha et estetisk ferdig utseende.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du granittfliser på et bad gulv
  Residential Siding Tips
  Hvordan legge Solid Wood Flooring på Betong
  Peis Hearth Stone Ideas
  Hvordan å refinde tre interiør dører
  Slik installerer du Mosaic Tile med papir på forsiden
  Hvordan bygge din egen garasje skap
  Ideer til å lage en Trailer Veranda
  Hvordan ventilere et hus tak
  Felles tetningsmaterialer
  Typisk murstein murstein finér konstruksjon
  Hvordan male Hallway u0026 tilstøtende rom forskjellige farger
  Små Kitchen Layout Ideas
  Slik legger du keramiske gulvfliser over vinyl
  Hvordan sand mellom vannbåren gulvfinish
  Hvordan Stucco en yttervegg
  Hvordan å beregne spindel spacing
  Typer av utvendig trim
  Slik åpner du en kjøkkenforsyningsbutikk
  Tile Bullnose Edging