DIY Tile Board

DIY Tile Board 

Tilebrettoversikt

I løpet av årene har folk brukt veggpaneler i boliger over hele landet, og alle har kommet over det i bruk på et eller annet tidspunkt. Mens den først begynte som faux trepanel, har den utviklet seg gjennom årene til forskjellige former og former. De første fliserne som kom ut på markedet, var ikke mer enn hvite fliser med firkantede utsparinger i mellom, som var hensiktsmessig lagt ut på et ark. Heldigvis har teknologien blitt avansert til det punktet hvor fliser nå kommer i en rekke forskjellige design og farger, slik at villaeiere kan forvandle vaskerom, barnas rom eller andre rom i huset til noe mer enn det som en rask lakk kan gi .

Viktigheten av produsentens instruksjoner

En av de viktigste delene av den faktiske installasjonen, er oppmerksom på produsentens instruksjoner angående hullene som er nødvendige for ekspansjonsledd og støping. Spesielt utvidelseskoblinger er avgjørende til installasjonens generelle integritet fordi de tillater sokkelbevegelse i hjemmet. Hvis ekspansjonsleddene ikke er tilstrekkelig tillatt i løpet av installasjonen, vil teglbrettet bokstavelig talt spenne av veggen over tid. Hver teglbrettprodusent har forskjellige krav til bredden av ekspansjonsleddene og støpeskjøtene. I begge tilfeller skal gapet trekkes fra eventuelle målinger som gjøres under skjæring og installasjon jonprosess.

Kutting og montering av flisebrett

Du kan installere fliser med alle typer kommersielt lim, som vanligvis selges i tetningsrør. Produsentens retningslinjer vil forklare nøyaktig hvor mye du skal bruke, da det kan variere fra brett til brett. Men den viktigste delen av den faktiske installasjonsprosessen er å kutte fliser.
Du kan klippe fliser med enten en sirkelsag eller en stikksag. Den sirkelsagene brukes til rette kutt som mot hjørner, gulv og tak, mens puslesagen brukes til å kutte rundt vegguttak, rørleggerarmaturer eller andre typer ikke-rettskjære områder.
Etter at du har målt for et kutt, er det viktig å bruke malerens tape langs overflaten av området du skal kutte, og kutte fra baksiden av selve materialet. Dette skyldes at flisebrett er utsatt for chipping når det blir kuttet, og malerens tape bidrar til å redusere det. Alt kuttes fra baksiden med sirkelsagen, men husk at enkelte stiksav kniver oppover mens andre kutter nedover, så Det er viktig å være oppmerksom på hvilken type blad du bruker for å vite om du skal kutte fra forsiden eller baksiden ved bruk av stikksagen. Ikke alle hjemmeprojekter er egnet for keramisk fliser eller naturstein, og i noen tilfeller er det beste alternativet tilgjengelig å bruke prefabrikerte fliser. Tittelplattformen er ekstremt billig, enkel å installere, og kommer i en rekke farger og design som gir huseiere muligheten til å tilpasse sitt prosjekt uten kostnad eller besvær med keramisk fliser og naturstein.

Andre artikkelen

Slik fjerner du knock-out-hull i en granittvaske
Slik limer du ned en solid bambusgulv
Hvordan bygge en hytte ved hjelp av alternative byggematerialer
Hvordan bygge en gårdsplass med betongblokker
Hvilken farge grout skal jeg bruke med Carrara Tile Floors på badet?
Utvendige ideer for å ombygge Ranch Homes
Installasjonsveiledning for døråpning
Slik gjenoppbygger du laminatplater
Instruksjoner for å bygge tretrapp
Cat 246B Skid Steer Spesifikasjoner
Hvordan kutte Keramisk Tile med en Glass Cutter
Triks for bøyningsrør
Hvordan knuser du en lås?
Slik identifiserer du en betongsag
Slik bruker du en cut-off sag
Kubota Gravemaskin Spesifikasjoner
Fordelene med naturgass energi
Hvordan bygge en dusj Pan og Tile Floor
Briton Door Closer Installasjonsinstruksjoner
Hvordan henge en skapdør