Slik fjerner du teppe for betongfarging

Slik fjerner du teppe for betongfarging 

1.

Fjern alle møbler fra rommet. Det er lettere å jobbe i et tomt rom enn å flytte møbler rundt.

2.

Ta tak i teppet i et hjørne av rommet og dra det ut og vekk fra vegg. Bruk et tau for å ta tak i teppet hvis du ikke kan få tak i det med hånden, eller pry hjørnet ut med en stor skrutrekker.

3.

Sett på en støvmaske og fortsett å trekke teppet mens du arbeider deg nedover veggen og rundt i rommet. En kledd teppe vil kun være sikret rundt veggkanten og i døråpningene.

4.

Begynn å rulle teppet på en av de korteste sidene og rull så tett som mulig. Ta teppet rulle ut av rommet. Dette trinnet er best oppnådd med en hjelper. Gjenta denne samme prosessen for å fjerne teppeputen.

5. Legg på lærhansker for å fjerne takstrimlene fra omkretsen av rommet. Tackstrimler er lange tynne striper av tre med flere skarpe stifter i hver stripe som vender opp og spikret til undergulvet.

6. Legg den rette enden av den flate baren ved siden av den nederste kanten av en takstrimmel på samme sted av et gulvspik. Treffer den buede enden av den flate stangen slik at den flate stangen glir under takstripen og sporet i enden av den flate stangen vil glide under neglens hode. Trykk ned på den flate stangen for å spike opp neglen. Fortsett denne prosessen til alle takstrimlene er fjernet fra gulvet. Utfør takstripene og rengjør gulvet for å forberede betongfargeprosessen.

Tips og advarsler

 • Du må trekke en limt teppe av av undergulvet hele veien over rommet. Bruk et gulvskraper for å fjerne så mye lim som mulig, og bruk deretter en limbremse for å løsne gjenværende lim.
 • Bruk alltid støvmasken når du fjerner gamle tepper. Over tid blir teppebakgrunn og polstring forverret og smuldre på gamle tepper. Å trekke opp teppet vil skape luftbåren støv.
 • Teppe er ute, og betongfarging er i. Gulvteppe er designet for å gi komfort og varme til ellers kalde og harde betonggulv, eller til å dekke undergulv. Dette er bra bortsett fra at teppet slites ut, spesielt i høye trafikkområder, blir farget fra utslipp og kjæledyr og er ikke lett oppdatert for å matche nye d u0026 # xE9; cor. For betonggulv er løsningen å fjerne teppet og flekker betonggulvet.

  Andre artikkelen

  Slik bytter du utvendig dør og ramme
  Granitt Peis Mantel Ideas
  Typer Air Nailers
  Ideer for kjøkkenforlengelser
  Hvordan lage en betongpaviljong trinnvis
  Tørrvegg Heisinstruksjoner
  Slik installerer du en vask i en ny benkeplate
  Hvordan installere gulvstøping
  Slik installerer du Maple Flooring
  Hvordan produseres linoleum?
  Hvordan sette Siding på ditt hjem
  Hvordan installere en granitt baderom benkeplate
  Typer av tre takkroker
  Slik fjerner du bakgrunnsbilde for forbedringer i hjemmet
  Slik leser du en ringboringsmåler
  Slik bretter du en Bandsaw Blade
  ADA-kompatible skilt for heiser
  Bakgrunns fjerning ideer
  Vakre ideer til flislagt bad
  Hvorfor brukes skifer til tak?