Installasjonsinstruksjoner for en porselenvaskevaske

Installasjonsinstruksjoner for en porselenvaskevaske 

1.

Plasser vasken over hullet kuttet inn i forfengelighetstoppen for vasken avløp for å dobbeltsjekke plassering og plassering av vasken før installasjon. Kontroller orienteringen på vasken og sørg for at hvis vasken har en overflow, eller drenk i siden av vasken som den sitter mot forsiden av forfengelighet.

2.

Ta av vasken fra disken og påfør en tynn perle av silikon lim, rundt kanten av avløpshullet. Klem røret sakte for å sikre en jevn lim.

3.

Legg vasken på plass på forfengelighetstoppen og press den inn i limet. Løft den litt igjen, slik at limet kommer opp i strenger og bytt vasken på telleren. Luften som rammer limet når den strammer opp, sikrer en raskere og sterkere bånd mellom vasken og disken.

4.

Slipp halen av avløpet i avløpshullet . De fleste beholdervasker er installert med et rutenettdrein, som sitter flush med bunnen av vasken. Bruk en skiftenøkkel for å feste dreneringshaleøret til avfallsrøret som kommer fra veggen.

Et fartøysvask er både et dekorativt og funksjonelt aspekt av baddesignet. Fartøysvasker kan være laget av ethvert materiale, for eksempel porselen, og kan opprettes i enhver form eller størrelse. Vasken sitter på toppen av disken, i stedet for å synker ned i benkeplaten som en mer vanlig vask.

Før du installerer karet sink, bør du ha din teller og forfengelighet installert og kranen din tilkoblet. Vasken blir den siste delen av installasjonen.

Andre artikkelen

Green Flooring Ideas
Slik installerer du Z-blink på en ytterdør
Hvordan bygge en over toalettet badskap
Hvordan bruke et mørkere flekk på kjøkkenskap
Tile Cutting Tricks
Slik monterer du en takvifte
Ideer for flis på trapper
Slik installerer du et innleggsloft
Hvordan reparere dørfiner
Konstruksjonsdesign ideer for små baderom
Hvordan lage en stativ for et parkeringsskilt
Timber Seasoning Techniques
Slik viser du hvor mange firkanter du trenger for helvetesild
Informasjon om hvordan man bygger et lite telt tak til veranda
Hvordan Estimere Stone Finer Mengder
Pensler til bruk for akryl latexfarge
Slik legger du gulvfliser på et gulv med en oppvaskmaskin
Slik installerer du en kryssfiner tak
Hvordan passer Vinyl Gulvfliser
Beskytter varmelampepærer