Hvordan lage et rom for moro skyld

Hvordan lage et rom for moro skyld 

1.

Ta en undersøkelse. Gi hvert familiemedlem en liste over aktiviteter familien kan nyte på rommet. Be hver person å tegne måten de ser på rommet å bli lagt ut. Velg ideer fra alle før du bestemmer deg for en planløsning, møbler eller farger. Ta en familiestemme etter at du har skissert den endelige romdesignen, så du vil føle deg glad i å gå videre.

2.

Fullfør en aktivitetsliste. Legg notater om hva du skal kjøpe, for eksempel et bordtennisbord eller et biljardbord. Oppfør typer kortspill, brettspill og treningsutstyr som definitivt vil gå inn i rommet.

Mål den tilgjengelige gulv- og veggplass samt eventuelle vindusområder. Tegn gulvplanen i rommet og inkludere disse målingene.

4.

Skisseplass og hyller som holder bøker, kort , brettspill og familiefotografier i gulvplanen. Inkluder en veggenhet som skal bygges inn eller et medieskap for å holde en TV og mediaspillere.

5.

Skits rommet s vegg farger og gulv design. Bestem om malt gips, veggpapir, venetiansk gips eller andre veggbelegg. Fokus på lett vedlikehold, så ta hensyn til veggbekledning eller maling som vil motstå smuss. Se på gulv av tre eller fliser, men bruk også teppe eller tepper hvis familiemedlemmer vil sitte på gulvet for å lytte til musikk eller spille spill.

Plan møbler og tilbehør. Sett opp de nødvendige møbler, for eksempel et lite spisebord, hvilestol, sittestoler, salongbord, magasinhylle og andre møbler. På et eget stykke papir skisser du ut ulike møbler grupperinger for å sikre at familien kan se på TV uten å strekke for å se på skjermen og la plass mellom møbler for å skape individuell personvern for å lese eller jobbe på en bærbar datamaskin. Inkluder bordlampe og gulvlamper gjennom hele rommet, slik at hvert familiemedlem kan lese eller arbeide mens andre lys er av.

7.

Fullfør plasseringen av alle møbler og tilbehør på planløsning.

Tips og advarsler

 • Reserve en lang vegg for å lagre alle slags diverse gjenstander. Lag et system for å holde kurver, hyller eller kasser. Oppfordre familiemedlemmer til å holde orden organisert ved å merke oppbevaringsbokser eller hyller.
 • Bruk et fargesystem for å holde alt på sporet. Oppbevar kjæledyrsprodukter eller leker i røde vinylkasser, for eksempel.
 • Unngå å plassere for mye glass i rommet. Speil, glassbord og vegger av speilfliser kan enkelt bli ødelagt i et rom som er laget for mye fysisk aktivitet.
 • Familier trenger et rom hjemme reservert for rekreasjon. Mens du kan bruke rommet som et medierom, ikke glem at aktiviteter som brettspill vil bringe familien følelsesmessig nærmere. Invest tid til å finne ut hva slags moro familien din virkelig vil delta i, siden det er lett å skape plass som ser bra ut, men får lite bruk. Be alle familiemedlemmer til å bidra med ideer til rommet.

  Andre artikkelen

  Takfelt Typer
  Hvordan å imitere fliser
  Slik installerer du flis på en betong kjeller gulv
  Hvordan designe ditt eget 3-D Dream House
  Slik installerer du et innleggsloft
  Hvordan bygger jeg en Stone Moon Gate?
  Slik installerer du Cement Steps
  Hvordan male over Wood Trim
  LED lyspærer Vs. gløde~~POS=TRUNC
  Slik legger du Beadboard til kjøkkenskap
  Hvordan bygge en Miter Saw
  Slik bruker du kornfyller på eikskap før du maler
  Kvalitet Måleverktøy
  Om Brick Masonry
  Hvordan kutte vaskehull i laminat
  Tak isolasjonstips
  Vanity Top Ideas
  Slik Tile Around A Jet Tub
  Slik tilbereder og henter en betongplate
  Installasjonstips for dusjkabinett