Slik heller du sement for en uteplassforlengelse

Slik heller du sement for en uteplassforlengelse 

1.

Bruk et målebånd for å måle det planlagte uteplassområdet for uteplass. Sett innsatser i hvert hjørne ved å pundse innsatsen i bakken med en hammer. Fest en streng mellom hver innsats nær bakken. Bruk landskapsarkitektur spray maling å male direkte over strengen for å markere stedet for utvendig kanten av terrassen forlengelsen. Fjern strengen.

Plasser et nivå på jorden og grøft et nivåområde 8 tommer under toppen av den eksisterende sementpatronen for hele det planlagte forlengelsesområdet. Ikke grave noe dypere enn nødvendig for å unngå å forstyrre fast jord. Trekk toppen av jorda for å fylle grunne områder og lavere høye områder.

3. Bruk en plate komprimator for å kompakte jorda. Det er viktig å ha et solidt og godt pakket fundament for uteplassforlengelsen. Vekten av sementet som brukes til forlengelsen, vil bosette seg og trekke seg bort fra den eksisterende terrassen hvis jorda under forlengelsen ikke komprimeres godt. Gjenta dekning av hele området med plate komprimatoren minst fem sakte passerer over hele jordoverflaten.

4.

Hell 2 tommer av knust stein inn i området for uteplassen. Komprimer den knuste stein med plate kompressor. Hell en annen 2 tommer av knust stein og kompakt med plate komprimatoren.

5.

Fest stakes med en borer og skruer til 1-ved -4 tømmer slik at innsatsene er under en kant av tømmeret. Monter brikkene på stedet som er planlagt for uteplassforlengelsen, ved å pundse de stakkede i bakken. Bruk et nivå for å sikre at toppkanten av hvert stykke tømmer er i nivå med Den eksisterende terrassen. Lag skråning for forlengelsen ved å senke tømmeret ca. 1/8 tommer per fot lavere enn det eksisterende g på terrassen for å sikre at vannet vil løpe av forlengelsen.

6. Våt kanten på den eksisterende terrassen med vann, slik at den nye betongen ikke tørker ut for fort. Hvis den eksisterende betongen er tørr, vil den trekke fuktighet fra den nye betongen og skape et gap mellom den eksisterende sementen og forlengelsen.

7.

Bland betong i en trillebøtte i henhold til pakke retninger og hell inn i det dannede utvidelsesområdet. Fyll skjemaet helt til toppen. Nivå betongen ved å plassere et bord over den eksisterende terrassen og toppen av 1-til-4 tømmerformet vegger. Trekk brettet langsomt for å fjerne overflødig betong og fyll overflaten med ekstra betong til hele overflaten på uteplassen er jevn og jevn.

Bruk en betongflate til Glatt toppen av betongen og bland den inn i den eksisterende terrassen. Når betongen har satt opp nok til å holde en form, legg den nedre siden av et kantverktøy mellom betong og brett til å omgjøre betongens hjørner.

Tips og advarsler

 • Bruk vernebriller eller vernebriller mens du arbeider med plate komprimatoren for å forhindre at steinflis og støv kommer i øynene.
 • Hvis du har vokst opp sementet eller asfaltert uteplass, kan du lage en uteplassforlengelse ved å hælde betong rundt den eksisterende terrassen. Bestem hvor mye større å gjøre terrassen før du begynner med å plassere møbler på omtrentlige steder, inspisere området rundt den eksisterende terrassen for regelmessig bruk, for eksempel forstyrrede blomsterbed eller slitt ned gress eller slam flekker rundt omkretsen av terrassen. Bruk denne informasjonen og legg til noen få tommer, slik at du kan være sikker på at uteplassforlengelsen vil møte dine behov i årene som kommer.

  Andre artikkelen

  Slik fjerner du teksturer fra malte vegger
  Slik monterer du solpaneler
  Slik installerer du Lim-Down Engineered Flooring
  Verktøy for å fjerne gulv
  Hvordan konvertere et hjem for å bruke solenergi
  Slik installerer du PEX Tubing i en plate
  Hvordan å designe tre dører
  Asbest Avhendingskrav
  Hampton Bay Remote Installasjonsinstruksjoner
  Hvordan sette opp en visdom for et arbeidsbenk
  Slik beregner du solpanelstørrelse
  Sikkerhet for Tørrmurstiler
  Hvordan bygge en fliser dusj
  Lagskrueinformasjon
  DIY: Svømmebasseng Oppbevaringsboks
  Slik Hang en Prehung Interior Door
  Slik forlenger du en forlengelsesstige
  Hvordan kutte Lexan Windows
  Slik fjerner du en sirkelsagblad
  Trex Decks vs Wood Decks