Slik borer du et hull i en metallplate

Slik borer du et hull i en metallplate 

1.

Legg metallplaten flat på arbeidsbordet. Sørg for at punktet hvor du borer hullet i platen strekker seg utenfor kanten av arbeidsbordet.

2.

Fest metallplaten til arbeidsbordet ved å plassere ett par selvlåsende C-grep på hver side av metallplaten som skjærer kanten på arbeidsbordet.

3.

Velg og fest en borekrone fra borkronesettet som er 40 til 50 prosent mindre enn størrelsen på det ferdige hullet for en pilotbit i 1/2-tommers bore-motor med variabel hastighet. For eksempel, for et hull på 1/2-tommers diameter, ville du bruke enten en 3/16 eller 1/4-tommers borekrone for pilothullet.

4.

< p> Sett på sikkerhetsbrillene, plasser spissen av borekronen på overflaten av metallplaten og påfør kappevæske til området der spissen av borekronen møter overflaten på metallplaten.

5.

Påfør trykket på boremotoren og pump utløseren til boret for å kjøre borekronen inn i metallplaten. Ved å pumpe utløseren til boremotoren vil borekronen svinge sakte, og holde friksjonen til et minimum. Pause boring og påfør kappefluid til borekronen ofte for å holde borekronen avkjølt.

6.

Bytt ut mindre pilotbit for borekronen som trengs for å bore det endelige hullet og beleg borkronen med skærevæske.

7. Gjenta trinn 5 med den større borekronen og tørk overflødig skjærefluid fra overflaten av metallplaten med en tørr klut for å fullføre boring et hull i metallplaten.

Boring av hull i metallplate skiller seg fra boring av hull gjennom tre eller tynnere plater. Ved boring gjennom tynnere metall og tre, går boret raskt gjennom materialet, og reduserer mengden varme som oppstår ved boreprosessen. På den annen side tar boring inn i en metallplate tid og varme som bygger raskt, dulling borekronen. For å lette boreprosessen og øke levetiden til borene dine, må du holde varmen i sjakk ved å redusere friksjonen.

Andre artikkelen

Hvordan installere Tile Backsplash på en slipt veggen
Slik installerer du trusser
Hvordan velge Laminat benkeplater
Slik installerer du Limed Hardwood Floors
Slik monterer du en svart skorsteinsovn
Hvordan bygge en L-Shape Kitchen Island
Hus Siding Verktøy
Hvordan installere en aluminium skyvedør
Slik legger du fliser til et gitt område
Slik installerer du et skurtak over en veranda
Utskiftningsinstruksjoner for badekar
Hvordan Kutte Rafter Haler
Hvordan kutte kurver i flis
Positive forskyvningspumpetyper
Hvordan å designe tre dører
Regelmessige lysbrytere Vs. Stangbrytere
Slik borer du et hull i en glassstein
Slik begynner du å installere tregulv
Hvordan lage en rabatt kjøkken remodel
Pneumatisk innramming og taktekking