Senior Mobile Home Parks i Greenville, South Carolina

Senior Mobile Home Parks i Greenville, South Carolina  Mens pensjonerte beboere blir ønsket velkommen på nesten hver mobilpark i Greenville, South Carolina, er bare en helt dedikert til eldre boliger. Pebble Springs Mobile Home Park ligger bare 15 minutter nord for Greenville, ved foten av Blue Ridge Mountains.

Funksjoner

Pebble Springs Mobile Home Park beskriver seg som et aktivt voksent samfunn. Fiskere vil nyte at samfunnet ligger bare 3 miles fra Lake Cunningham og bare 2 miles fra Lake Robinson. Ti miles nedover veien er Reedy River. Shopping, restauranter og helsesektoren ligger kun få minutter fra parken.

Typer

Et mobilhus gir et billig boligalternativ for eldre som trenger et økonomisk levende alternativ, spesielt for eldre som tilbringer mye av sin tid reiser. Den lave månedlige avgiften på bare $247 per måned, per september 2010, inkluderer søppelpost og grøntpleie.

Betraktninger

Pebble Springs Senior Mobile Home Park er begrenset til eldre i alderen 55 og over. Dette tillater eldre å bo i et rolig samfunn hvor naboene er på et lignende sted i deres liv. Samfunnet opprettholder en liste over forskrifter om utseendet på eiendom, støyforurensning og kjæledyr for å sikre at samfunnet fortsatt er et hyggelig sted å ringe hjem. Byen Greenville har også en liten by atmosfære uten å ofre fordelene med en større by. Seniorer vil ha tilgang til en rekke underholdnings- og spisesteder.
Taylors, South Carolina 29687

< br /> 864-313-2363

retirementsc.com/index.htm

Andre artikkelen

DIY Garage Epoxy
Hvordan finne et hus i Springfield, Missouri
Dekk-fargeprodukter
Energibesparende tips til villaeiere
Fremgangsmåten for belegg i et plastpulver
Slik legger du keramisk gulvfliser i et vaskerom med en dunt drain
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Trinn for installasjon av en pre-hengt interiørdør
Hvordan spare penger ved å kjøpe brutte solceller
Hva er en Powder-Actuated Nailer?
Design ideer for dusjrom
Slik fliser innsiden av et Backsplash
Hvordan lage kjellerhylle
Vinduebehandlinger for hjemmekino
Wire Cutters u0026 Safety
Hvordan å kle en Maple Floor
Hvordan legge asfalt helvetesild i dalen
Slik fjerner du grout fra skiferfliser
Slik installerer du flisbelegg
Hvordan passe tregulv