Hvordan remodel og designe et hus

Hvordan remodel og designe et hus 

1.

Definer den arkitektoniske stilen du foretrekker. Finn ut hva som appellerer til deg når det gjelder å gjøre hjemmet ditt mer moderne eller mer tradisjonelt. Kjør rundt nabolag for å få ideer. Slå mursteinranchen inn i en kolonial design, for eksempel ved å legge til verandaen og plantasjeskodder. Gi det samme huset et moderne utseende ved å male mursteinens ytre alle hvite og legge til et stort dekk i den ene enden.

Pore over hjemmebøker for å lage notater om stiler og egenskaper. Få en følelse av gulv, hvitevarer, veggbelegg og bad inventar som appellerer til deg. Gjennomgå kataloger og fargediagrammer for å undersøke alle valg som er tilgjengelige for ombygging av huset ditt. Gå til nettsteder som har hjemmet makeovers og rom makeovers.

Bruk grafpapir til å trekke dine ideelle endringer som kan omfatte et tillegg, ny taklinje, forskjellige vinduer eller nye dører. . Sett inn endringer som vil forbedre appellanvendelsen og utvide firkantede opptak, hvis du trenger mer plass. Skal tilbake designendringer for å passe til ditt sanne budsjett. Strek budsjettet ditt for å dekke dine viktigste elementer på din ønskeliste ved å handle nært salg eller kjøpe gjenværende materiale fra byggherrer de ikke lenger trenger.

4.

Arbeid på innvendige rom ved å prioritere. Sett de fleste av pengene dine inn i kjøkken og badoppgraderinger hvis ingenting har blitt endret i 15 år eller mer. Kjøp nye hvitevarer, vasker og gulvbelegg til kjøkkenet. Installer et nytt badekar eller dusj og gulv i de viktigste badene. Remodel soverom ved å endre skap dører og vindu behandlinger eller bygningen i en vegg enhet. Frisk opp et familierom, vaskerom eller studere ved å bruke maling og vinylgulvbelegg.

5. Legg til rom i kjelleren, loftet eller via et hustilsetning hvis du trenger å utvide stue. Tillat at nye rom tenåringer i familien kan trenge etter hvert som tiden går. Forvent det faktum at eldre foreldre kan trenge å leve med deg på et tidspunkt. Opprett denne plassen ved å bygge under eksisterende taklinjer, hvis mulig. Bygg et bonusrom over en to-bils garasje, for eksempel.

Tips og advarsler

 • Få byggetillatelse og sjekk byggekoder i ditt område . Gjør mye forskning for å finne en troverdig byggmester ved å spørre hos lokale bedriftsforbedringsbutikker eller rådføre seg med venner som har fullført ombyggingsprosjekter.
 • En god byggmester er noen som kan tilby mange innspill og ideer fra mange år erfaring. Denne personen skal kunne estimere kostnader og tydelig direkte måter å spare penger ved å bruke alternative materialer eller handle på enkelte butikker.
 • Et hus makeover kan være et svært involvert prosjekt eller en overfladisk ansiktsløftning. Det er alltid lettere hvis et budsjett ikke er spesielt begrenset, men villaeiere kan forbedre et hjem på et stramt budsjett ved å finne frem til endringer som gir stor innflytelse. Før du tar endelige beslutninger, gjør mye forskning på forbedringer i hjemmet og huset makeovers . Du ønsker å ombygge hjemmet ditt på måter som vil se bra ut i mange år, og vil legge til markedsverdien av ditt hjem.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du Tumbled Stone Tiles
  Forskrift for baderom
  Slik installerer du gulvfliser over plast
  Hvordan lage en garasje etasje for flekk
  Hvordan kantede veggfliser
  Typer Band Saw Blades
  Hvordan skarpere en vridningsvinkelborbit
  Slik remodellerer du en kjøkkenbakside
  Hvordan bygge Tørrvegg og Trimmer Tilgangspaneler
  Typer HardiePlank Siding
  Konstruksjon Impact Tools
  False Ceiling Advantages
  Slik fjerner du mal fra tre uten kjemikalier
  Fordeler med Ridge Ventiler
  Hvordan ventilere et hus tak
  Ideer til å ombygge et ranchhus
  Hvordan Kutte Trapp Treads
  Forholdet mellom stoffmykner og vann for fjerning av tapeter
  Hvordan å koble en ventil hette
  Hvorfor er elektriske ledninger laget av kobber?