Hvordan lage et skap med et skråt tak

Hvordan lage et skap med et skråt tak 

1.

Finn ut den mest lineære plassen du har til en hengende stang. Heng en dobbel stang hvis taket er høyt nok. Definer klær hengende området, slik at du kan planlegge lagringshylle og stablede lagringsenheter rundt stangområdet. Monter hengestenger ved å feste metallhardwaren via 4-tommers rustfritt stålskruer festet til veggtappene. Ikke heng en stang med bare ankerbolter i gips.

2.

Design lagring for sjeldent brukte gjenstander i fordypningene i skapet. Oppbevar juledekorasjoner, innpakningspapir eller et gammelt koffert med høyskoleartikler i det ytterste taket av et skap med et skråtak. Plasser holdere for sko eller stablede enheter med skuffer for å holde gensere eller campingutstyr innenfor armens rekkevidde av skapets forside.

3.

Bruk sideplassen effektivt. noen hengende kroker på sidene eller langs ryggen for vesker, en ryggsekk eller regnfrakker. Heng en liten hylle på veggen for å holde bokser med bånd, smykker eller skjerf som sjelden brukes. Leker kan lagres i masker og legges på kroker.

Monter skoenivåer på gulvområdet på forsiden av skapet. Kjøp skooppbevaring som raskt kan rulles ut eller trekkes ut slik at du kan nå dypere Sett inn en vinylboks / beholder for skittent vaskeri på gulvområdet i nærheten av døren. Bruk en annen vinylbeholder for å kaste diverse elementer du må sortere på et senere tidspunkt, i stedet for å bare kaste elementene inn i skapet. /p>

5.

Bruk skapet for å hjelpe deg med å holde rommet der skapet er pent. Tilordne hengestengene til gensere, strøk og regnfrakker hvis skapet ligger nær en inngangsdør fra utsiden. Hvis rommet er et soverom, lagre tepper og sengetøy i skapets dypere innsparinger, mens du forlater fronten for klær og sko.

Tips og advarsler

< li> Legg en liste over hva som står i skapet på innsiden av skapet. Lag en liste over vinterfrakker, juledekorasjoner, kjøkkenartikler, verktøy, klær eller forsyninger lagret. Laminat og fest listen til et utklippstavle, for å se når du prøver å huske hva som er lagret.
 • Ikke lag matvarer i et takfeltområde. For eksempel kan dagligvarer tiltrekke seg gnagere eller bugs hvis du forlater dem i et sjeldent brukt mørkt område. Sett alltid et lys i et skap, selv om det er batteridrevet, slik at du kan se hva du nå.
 • Hvis det ikke er hengende plass siden Taket er for skråt, ikke overbelast klesskapet med gjenstander. Et skap fullt fylt blir en catch-all i stedet for god lagringsplass.
 • Opprette lagringsplass i et skap med et skråtak vil kreve tanke på lagringsalternativer. For eksempel må du kanskje heve eller senke en hengende stang. Eller du må kanskje bare bruke plassen for kledde klær. Du kan lagre elementer på en metodisk måte og finne det du trenger ved å designe områder under skråområder og under takfelt.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du en takvifte i et hvelvet tak
  Gjør det selv Vinyl Gulv
  Hvordan bygge en Miter Saw
  Tile Caulking Tips
  Slik feilsøker du en Porter-kabel for en Finishing Nailer
  Slik fjerner du kontakt sement fra rør
  Slik bruker du en snekkerens nivå for å måle
  ADA Krav til VVS-utstyr
  Ulemper ved bruk av solenergi
  Hvordan legge til en stol Rail
  Hvordan finne boligbyggeren etter adresser
  Slik installerer du låsende tregulv
  Verktøy for forming Cement
  Slik installerer du en OSB
  Hvordan henge en bakgrunnsbilde etter maling
  Slik legger du fliser til kjøkkenbord
  Positive forskyvningspumpetyper
  DIY Engineered Wood Floor
  Hvilken type manmade bord kan brukes til en kjøkkenenhet?
  Slik forsegler en fliser dusj i hjørnene