Hvordan installere Tile Backsplash på en slipt veggen

Hvordan installere Tile Backsplash på en slipt veggen 

1.

Bruk en skrutrekker til å fjerne alle bryterplater, utløpsdeksler, hyller og andre armaturer fra bakplaten. Hvis nødvendig fyller du på spiker eller skruehull i selve veggen med fyllstoff og kittkniv. Pass på at alle reparasjoner er tørre før du fortsetter.

2.

Sand veggen med 80-grit sandpapir for å grove overflaten og gjøre det mer akseptabelt for flislimen. Ved å bruke en slipblokk kan du opprettholde en flat, jevn sliping. Tørk av veggen med en fuktig klut eller en klutsklut for å fjerne alt slipestøv før du fortsetter.

3.

Mål horisontalt over bakplaten for å finne midten. Trekk en vertikal linje opp fra midtpunktet, og opprett en styrelinje midt på ditt installasjonsområde.

4.

Bland flisens 'tinsett' eller mastikk og vann, som rettet per produktinstruksjonene. Følg instruksjonene nøye, ettersom ulike produkter krever forskjellige forhold. Bland ingrediensene i en bøtte ved hjelp av en omrører for å blande dem grundig.

5. Bruk en V-hakkede trowel til å skille lim fra bøtte og spre den over veggen. Hold trowel i svak vinkel for en jevn applikasjon. Dekk et område som er stort nok til å installere åtte fliser; Ellers kan mastikken tørke for fort til bruk.

6.

Sett nederste høyre flis mot midtlinjen og trykk den ordentlig på plass. Legg et 1/8 tommers mellomrom mellom den nederste raden av fliser og toppen av disken eller annen installasjon under for å tillate å påføre en stripe av caulk-tetningsmasse.

7.

Installer fliser over den nederste raden og fortsett å jobbe deg opp, bruke mer mastic etter behov. Hvis limet blir for tørt mens du jobber, skraver det gamle limet av veggen med den flate kanten av trowel og påfør ny mastikk.

8.

Trim fliser som passer rundt skap, uttak og andre installasjoner. Plasser en hel flis mot installasjonen og merk med en markør eller mason s krystall hvor den støter mot den tilstøtende flisen. Klipp langs den linjen med en fliser cutter. Når alle fliser er installert, la limet tørke over natten før du fortsetter med Installere.

9. Bland ikke-tilsmussede fugemasse og vann per produktveiledning i en bolle eller bøtte. Hvis leddene mellom flisene dine er store enn 1/8 tommers bred, bruk slipet fugemasse For bedre tetning.

10. Spre grouten diagonalt over flisoverflaten med en gummikjøttflot. Hold flåten i en 45 grader vinkel mens du sprer, for å tvinge grout inn i flisearbeidene. Pass på at du ikke får noen fuger i skjøten mellom bunnen av fliser og kjøkkeninstallasjonen.

Forsiktig tørk fliserne rent av overskytende fuger med fuktig svamp. Vær forsiktig så du ikke tørker fuger ut av leddene. Vent i 30 minutter, til fugemasse har herdet litt, og buff deretter flisene med en ren, tørr klut.

Påfør en perle av silikon caulk til bunnfugen mellom flisene og kjøkkeninstallasjonen, samt mellom fliser og annet. installasjoner (som skap) hvor fugemasse ikke kunne gå. Damp fingeren med vann og spred caulken fast på plass. Denne tetningsmassen vil bidra til å forhindre vann i å lekke bak flisene.

Tips og advarsler

 • Lei eller kjøp en flisskytter og kjøp alle andre materialer til dette prosjekt- og maskinvare- og boligforbedringsbutikker eller flisespesialister.
 • Bruk alltid vernebriller når du kutter fliser for å unngå at støv eller skrapflaske kommer i øynene dine.
 • En flisbelegg kan forandre utseendet til et kjøkken, endre stil eller design med fargerike eller dekorative fliser. Installere fliser involverer grunnleggende forberedelsesarbeid og forsiktig plassering. Et forberedelsestrinn innebærer å slipe veggen for å gjøre den gamle malte overflaten roligere og mer klar til å holde seg til de nye fliser.

  Andre artikkelen

  Slik fliser du en Splashback
  Hvordan fungerer en GFI-kretsbryter?
  Slik bruker du en dørstangsag
  Hvordan male en stue og den
  DIY Tool Bucket Organizer
  Hvorfor brukes legeringer i stedet for rent metall?
  Hvordan håndtere Trim med en Coping Saw
  Slik filtrerer du regnvann
  Slik installerer du franske dører i et skap
  Asfalt Vs. Cement kjørebaner
  Baderomforbedringsideer
  Bruker til en flensbolt
  Forskjellige materialer å isolere
  Slik setter du et hull i betongblokken
  Kjemikalier i trykkbehandlet tre
  Programvare for bygging og estimering av et hjem
  Hvordan bygge en betongblokkvegg uten sement
  Asbest taktak farer
  Instruksjoner om hvordan man skal tegne et bad
  Hvordan få Spray Skum av hendene