Hvordan å designe og bygge en skjermet veranda

Hvordan å designe og bygge en skjermet veranda 

1.

Mål plassen du kan bruke til verandaen. Opprett et skjermet område som er minst 9 fot ved 12 fot, om mulig, for å imøtekomme et bord og ekstra sitteplasser. Kjøp en profesjonell plan eller skisser din egen plan. Lag en plan som lar deg dele omgivende vegger i en øvre og nedre del. Del sideveggene med en perimeterbrett 4 meter fra bakken. Bruk en sirkelsag til å forhåndsskære alle tømmerstykker. Bruk rustfritt stål negler, skruer og muttere og bolter for å unngå rusting gjennom årene.

2. Bruk 2 til 8 tommers saltbehandlede tømmerplater til takområdet . Konstruer de andre rammebeleggene og omkretsen av gulvområdet med 2-by-6-tommers brett. Fest alle hoveddeler av tak og sideaggregater med muttere og bolter hvis du vil ta verandaen nedover. Bruk 4-tommers rustfritt stålskruer og 4-tommers rustfritt stål negler til å montere alle deler av verandaen din hvis den er direkte forbundet med innramming av huset og vil være permanent stasjonær.

3.

Fest gulvkantplankene til en betongpaviljong ved hjelp av betongspik eller L-formet vinkeljernsarmatur. Fest metallbeslaget til innsiden av verandaen, der de ikke vil vise. Bruk armaturene til å holde verandaen godt på plass i områder med høy vind, spesielt hvis verandaen står på et dekk uten å være festet til huset selv.

4.

Bygg en dør for verandaen som bruker en X-form på både topp og bunnseksjonen for å konstruere et stabilt rammeverk. Monter døren ved hjelp av tunge hengsler, siden døren til en veranda kan enkelt koble seg i sterke vind. Invester tid for å passe døren tett, siden du vil holde ut insekter under familiens måltider og sammenkomster. Installer skjermmateriale over delene av verandaen med en kraftig stiftpistol. Dekk røde kanter med metall eller treverk. Skru trimmen over råkanten, i motsetning til å spikre den på, dersom du noen gang trenger å stramme eller erstatte skjermmaterialet.

5.

Monter halvtimens ytre klasse kryssfiner over taket takter av verandaen. Deksel med tjærepapir og asfalt helvetesild som passer til husets tak. Monter rygg og dør hvis verandaen er festet til innramming av huset. Lakk eller flekk verandaen. Lakk ryggverket slik at den passer til hjemmet. p>

Tips og advarsler

 • Forsikre deg alltid om en veranda til et treverk eller en betongpaviljong, hvis den ikke er festet til huset. Sterk vind kan lett løft verandaen og bryte dine egne vinduer og skade andre. I ekstreme tilfeller kan en veranda bli blåst inn i nærliggende områder.
 • Hvis du allerede har en betong gårdsplass eller dekk på plass, er det relativt enkelt å bygge en veranda. Planleggingsstadiene vil gå raskere hvis du har en profesjonell plan, men du kan designe din egen hvis du har grunnleggende bygningsferdigheter. En struktur som er stor nok til familie spisesteder eller andre aktiviteter betyr at du kan bruke din patio eller dekk mer. Som en bonus er et veranda et flott sted å skape mange fine familieminner gjennom årene.

  Andre artikkelen

  Slik fjerner du en benkeplate
  Hvordan liming paneler til vegger
  Når fliser en vegg, hvordan passer du på den elektriske dekselet?
  Hvordan lage et nytt bad
  Alternativer og stiler av hardvedtrapper
  Hvordan klargjøre og installere en generell etasje
  ADA Restroom Sign Krav
  Granittfargealternativer
  Hvordan finne en lisensiert entreprenør
  Hvordan henge en interiørhusdør
  PEX Pipespesifikasjoner
  Hvordan bygger jeg en vedlagt carport fra en blokkbygning?
  Hvordan bygge et trekantet hjørne skap
  Rimelig Baderom Renovering Ideer
  Hvordan installere en mørtel seng for en flis dusj gulv
  DIY: Open-Lattice Patio Cover
  Slik installerer du Vinyl Sheets
  Hvordan måle ytterdører
  Hvordan forsegle naturlige stein etasjer
  Hampton Bay Remote Installasjonsinstruksjoner