Retningslinjer for installasjon av NWFA tregulv

Retningslinjer for installasjon av NWFA tregulv  National Wood Flooring Association (NWFA) ble grunnlagt i 1986. Det er en ideell handelsorganisasjon som involverer alle segmenter av tregulvindustrien, fra produsenter til installatører. Det er 3.500 medlemmer over hele verden, slik at organisasjonen er kunnskapsrik om både hjemme- og eksotiske parkettmaterialer. NWFA publiserer en håndbok for installasjonsretningslinjer, og ved å følge disse retningslinjene får du profesjonelle resultater og det lengste livet fra gulvet.

Forberedelse

Før du installerer et tregulv, bør du la brettene Passer til installasjonsmiljøet. Kontroller fuktighetsinnholdet i flere brett før installasjonen. Stripgulv skal ha et fuktighetsinnhold på 4 prosent eller mindre, mens det med bred planlegging skal være 2 prosent eller mindre. Undergulvet skal også være tørt og Mange installatører bruker plast, men NWFA anbefaler asfaltmettet kraftpapir eller asfaltlaminert papir, slik som du vil bruke til taktekking. La betonggulvene tørke i minst 30 dager før du installerer hardved over dem.

Engineered Flooring

Du kan installere konstruert gulv over eller under klasse. Når du bruker lim, følg produsentens anbefalinger angående fuktighet i undergulvet, arbeid og d ripping tid og trowel størrelse. Når du spiker, kjør negler hver 6 tommer, og innenfor 1 til 2 tommer av endene av brettene. Stagger platene minst 6 tommer - mer for bredere planker - og la et 1/4-tommers ekspansjonsgap langs veggene. Unngå en 'H' -konfigurasjon når du legger platene ved å tilfeldig skjære dem, i stedet for å følge et vanlig mønster.

Massiv gulv

Massive gulvplanker anbefales ikke for installasjon under klasse, hvor jord omgir omkretsens omkrets gulv og er mer enn 3 tommer høyere enn gulvflaten. Velg en startvegg, som er den mest arkitektonisk viktige veggen i rommet, og ta en kalklinje, slik at du får et 3/4-tommers ekspansjonsgap. Installer på samme måte som en konstruert gulv, men forsterk planker med skruer eller lim for å forhindre cupping, eller gjør avlastningskutt på baksiden av platene. Dybden på disse kuttene skal være omtrent halvparten av platens tykkelse.

Parkett

Merk linjer på undergulvet i henhold til ønsket layout. De kan være firkantede eller diagonale med hensyn til veggene, og kan stamme fra et hjørne eller i midten av rommet. Spreide lim langs linjene i en bredde som er lik bredden på en individuell flis. Spred den langs hele lengden av linjen, legg deretter fliserne før den tørker. Den første raden med fliser er den viktigste og styrer utformingen av resten av gulvet. Sett flisene forsiktig, uten å presse for hardt, og la limet tørke i 24 timer før du går på gulvet.

Andre artikkelen

Hva slags fliser bør brukes til en teller?
Slik setter du dreiemomentet på en Clicker Momentnøkkel
Slik installerer du Tub Tile
DIY Refinishing Wood Cabinets
Typer av Drill Chucks
Tre som komposittmateriale
Pella Vinduespesifikasjoner
DIY Garderobeskap
Slik byder du på nye takprosjekter
Radiant Gulvvarme Instruksjoner
Hvordan jobber jeg med et asbesttak?
Hvordan reparere Oak Floors
Slik bytter du en glassfiberspadehåndtak
Takkonstruksjonskomponenter
Slik kjøper du en vindturbin til hjemmebruk
Slik installerer du keramiske benkeplater
Installere en peisblåsere
Slik remodellerer du et bad
Slik installerer du en teppereduksjon
Slik konverterer du tommer inn i millimetre