Ny kontroll av hjem inspeksjon

Ny kontroll av hjem inspeksjon  Mange er overrasket over at de skal ha en inspeksjon fullført på ny boligbygging, både under byggeprosessen og ved ferdigstillelsen. Byggtillatelser kreves, men det betyr ikke at en statlig inspektør var tilgjengelig for å inspisere prosessen på hvert kritisk tidspunkt. Ikke alle problemer med et nytt hjem er kode-relaterte; Problemene kan være relatert til sikkerhet, dårligere produkter eller kontrakterte gjenstander.

Drenering og skråning

Vann er en av de største truslene mot et hus. Sørg for at byggeren forbereder stedet slik at vannet vil renne bort fra eiendommen. Klargjør et byggeplass som skråner og installerer dreneringsrør som vil flytte vann vekk fra huset.

Stiftelse

Kontroller grunnlaget før rammen begynner. Lokale bygningskoder vil fortelle deg betongens dybde og styrke. Betong trenger å kurere eller tørke. Tørketiden er avhengig av hvilken type betong som brukes og været. Utvendige fundamentvegger som skal være under bakken, skal være vanntett.

Skjermvegginspeksjon

Se på ytterveggen før maling eller sidespor legges opp. Dette kalles en skjermvegg inspeksjon. Avhengig av hvor huset er, kan det kreves en skjermveggkontroll. Vegget er inspisert for type negler, panelfester, tømmer, behandlet kryssfiner, blinkende stropper, ankerbolter og holddowns.

Takrammeinspeksjon

Det neste trinnet i sjekklisten er takkonsollinspeksjonen. Dette er også en kode-relatert inspeksjon som er en del av en byggetillatelse. En takrammeinspeksjon kontrollerer tetningsmaterialene og tillatte spenner. Det ser etter karakterkarakterer på treet. Deretter måler og bestemmer størrelsen, spenningen og avstanden til sperrene. Bjelker, sperre og ryggbrettet kontrolleres for etterlevelse. Trusser må overholde verkstedspraksis og være tilsluttet av godkjente festeelementer.

Åpne vegginspeksjon

Fullfør en åpen veggkontroll før isolasjon og gipsvegg er installert. Dette gir en mulighet til å sjekke elektriske, VVS og struktur for mekanikkene. Se etter godt håndverk i tillegg til kode og sikkerhetsspørsmål.

Mekaniske

Kontroller oppvarming, ventilasjon og klimaanlegg etter at de er installert. De fleste byggekoder inkluderer peis og vannvarmer som en del av mekanikkene. Inspektørene sørger for at maskinens steder er godkjent og at det er brannskille fra sovende områder. Mekanikk har spesifikke romtyper og ventilasjonskrav. Gassrør og ventilasjon er inspisert og tennkilder kontrolleres. Peisen venting er inspisert.

Bruk sjekklisten

Det er en god ide å ha en sjekkliste for inspeksjon av ny boligbygging. Nye hjem garantier utløper vanligvis før de mer alvorlige problemene dukker opp. Enten du stoler på regjeringskodeinspektører eller ansetter en hjeminspektør, vil tid og penger være verdt det. Generelle entreprenører stole på underleverandører for å fullføre det meste av arbeidet i et hjem og kan bli for opptatt til å overvåke alle detaljer. Bruk sjekklisten for å beskytte din investering.

Andre artikkelen

Slik installerer du en TV-antennepost
Slik finner du en Mac Tool Distributør
DIY Kjøkken Gulv
Flislegging av jobbbeskrivelse
Slik legger du badet i en dusj
Slik installerer du Linoleum over Masonite
Slik matcher du sidespor til murstein
Slik isolerer du mellom slab og gulv
Hvordan søke i historien til husene
Slik legger du nytt tregulv over gammelt tregulv
Slik bytter du bladet i en Bosch gjenvinnende sag
Hvordan lage en Machete
Tips om Caulking
Hvordan bygge en flat takhytte
DIY Home Improvement: Slik installerer du en Corner Shower
Typer av Wood Trim u0026 amp; støping
Slik installerer du dusjbrett
Ulemperne med radio vannmåler
Den beste måten å beskytte et akrylrør på under installasjon
Typer House Wrap