Hvordan sjekke New Jersey Construction Licenses

Hvordan sjekke New Jersey Construction Licenses 

1.

Gå til nettsiden til New Jersey-avdelingen for forbruksforhold og velg siden 'Lisensieresøk' i rullegardinmenyen under 'Høydepunkter' (se referansene for en lenke til den siden).

2.

Velg typen lisensinnehaver i rullegardinmenyen øverst på siden. Avhengig av hvilket byggearbeid de gjør, vil selskapene og de enkelte entreprenørene mest sannsynlig bli oppført under Elektrisk Entreprenør, Forbedringsentreprenører eller Master Plumber. Du må kanskje søke hver kategori hver for seg.

3.

Skriv inn navnet på firmaet eller personen og byen. Du kan bruke partielle ord eller la noen linjer være tomme. For eksempel, for å se en liste over alle entreprenører i en bestemt by, la navnet på entreprenøren være tomt og fyll ut byen bare.

4.

Klikk på 'Start' Søk 'for å få opp resultatene. Datoen da informasjonen ble sist revidert, vises øverst på resultatsiden.

Tips og advarsler

 • Hvis du trenger mer nylig informasjon fra noen av de langsommere lisensavdelingene, ring nummeret øverst på søkeresultatsiden eller send en e-post til adressen som vises der. Lisensavdelingen for entreprenører for boligforbedring motvirker telefonforespørsler, på grunn av volumet av forespørsler.
 • Du kan sjekke om et byggefirma eller en enkelt entreprenør i New Jersey har en aktiv lisens ved å gå til nettsiden til New Jersey Division of Consumer Affairs. Lisensinformasjonen, som oppdateres hver måned, viser om en lisens er aktiv, inaktiv, utløpt, trukket tilbake eller slettet. Den viser også utløpsdato og lisensnummer for hver virksomhet. Du kan søke etter et bestemt selskap eller sjekke en liste over alle entreprenører som er oppført i en gitt by.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du Tile Over Old Thinset
  Kjeller Remodel sjekkliste
  Måter å fullføre betong
  De billigste måtene å bygge en Wood Shed
  Slik installerer du Click Flooring
  Slik fliser trappene
  Installasjonstips for dusjkabinett
  ADA Krav til Drikke fontener
  Apartment Mailbox Regulations
  Slik kobler du en takvifte i et eldre hjem
  Vakre ideer til flislagt bad
  Hvordan grout en Marble Tile Backsplash
  Typer av husbekledning
  Hvordan bygge en dusj Pan og Tile Floor
  Ulemper ved solvarme
  Bassengbyggingsinstruksjoner
  Hvordan å farge helvedesild
  Solar Power Assisted Houses
  Tre som komposittmateriale
  Hvordan å analysere eiendomshistorie i Wien, Ohio