Hvordan lage fliser over emaljefarge

Hvordan lage fliser over emaljefarge 

1.

Sand hele den malte overflaten der du skal installere flisen. Vegget vil ha et scuffed eller grovt utseende etter at du har slipt det.

2.

Mål over veggen fra hjørne til hjørne og del målingen i halvparten. Dette er midtpunktet til veggen. Legg et blyantmerke på veggen. Marker samme måling hver 12 tommer fra bunnen av veggen til toppen.

3.

Koble blyantene med et nivå og blyant. Du bør ha en rett, vertikal linje som går fra toppen av veggen til bunnen.

4.

Spor en horisontal nivålinje helt over veggen . Mål fra gulvet eller benken opp 1/8 tommer. Lag en blyant på hver 12 tommer. Bruk et nivå for å koble blyantene.

5.

Del bredden på en flis i halvparten, og legg et blyantmerke på kanten av flisen ved midtpunktet. Sett opp midtpenningen på flisen med midtlinjen på veggen.

6.

Påfør mastikk på baksiden av den første flisen med en fliselegg. Plasser flisen slik at senterpennemerket på flisen er justert med midtlinjen på veggen, og bunnen av flisen er justert med horisontalplanet.

7.

< p> Sett inn en skrue i hvert nederste hjørne av flisene for å hindre glidebrytelsen ved hjelp av en bore med variabel hastighet.

8. Legg en andre flis ved siden av første flis. Bruk avstandsstykker til jevnt å plassere de to flisene fra hverandre. Sett inn to skruer under andre fliser. Fortsett denne prosessen til du har fullført den første raden fra vegg til vegg.

9.

Mål bredden på rommet som er igjen i begge ender av veggen. Bruk samme avstand minus plassen som trengs for størrelsen på mellomromene du bruker, og 1/8 tommer mellom veggen og flisen. Marker første måling på en flis, og den andre måling på en annen flis. Plassen som er igjen for den siste flisen på hver ende av veggen, kan ikke være den samme. Klipp flisene med en våt sag og sett dem på plass.

10.

Sett opp flisene, arbeider oppover veggen. Sett inn mellomrom mellom hver flis for å hindre at de beveger seg, og for å holde fugemidlene rett. Det er ikke nødvendig å bruke skruer etter at du har installert den første raden. La flisen sitte over natten.

11.

Fjern skruene og mellomromene. Fyll mellomrummet mellom flisene med fugemasse.

Tips og advarsler

 • Mastikk er vektbasert basert på størrelsen på flisen du skal bruke. Denne vurderingen er merket på containeren.
 • Installering av fliser på en vegg som er malt med emalje-maling, er ikke noe problem hvis du forbereder deg på riktig måte. Nøkkelen til en vellykket installasjon er å forberede veggen først, for å overflate overflaten slik at flislimen kan danne et bindemiddel med malingen. Maling danner en fuktsikker barriere som ikke helt tillater flislimen å binde seg til veggen. Forurensning av veggen vil fjerne fuktighetsbarrieren.

  Andre artikkelen

  Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
  Slik installerer du en pegbrett i en garasje
  Hvordan bygge en kjeller trapp
  Slik fjerner du akrylmaling fra en dusj
  Hvordan Grind Betong benkeplater
  Slik bytter du badekaret
  Hvordan lage Cement Steps
  DIY gulvbord
  Travertin Vs. Granitt benkeplater
  Slik festes bølgepappet
  Typer kobberpiping
  Slik installerer du gulvisolering
  Stair Railing Building Ideas
  Hvordan fjerne en Caulked Håndkle Bar
  DIY Window Molding
  Hvordan måle volumet av stenarbeid
  Slik installerer du marmor
  Slik installerer Vanity Mirrors
  Slik borer du et vann godt i South Carolina
  Hvordan installere Engineered Flooring på Betong