Hvordan lage et hus eller rom

Hvordan lage et hus eller rom 

1.

Start med en liste over hva som er helt avgjørende for ditt rom. Hvis du designer et bad, for eksempel, bestemme om du vil ha dobbel vask, en regndusj, et innebygd skap. Hvis det er et hjem du designer, må du avgjøre om du vil ha et delt soverom design eller en sykrok som en del av vaskerommet, for eksempel. For hvert rom du jobber med, skriv inn alt du ikke kan klare uten.

2.

Overvei alle tilleggene du vil ha, hvis du kan passe dem inn i budsjettet. Du kan elske å ha takvindu, vindusete eller oppvarmede gulv. Opprett en liste for hvert rom du planlegger. Ta også hensyn til alle funksjonene rommet / -ene skal utføre. Pass på at du får nok plass til å ta imot, si, lage lekser, se på TV, underholde venner og jobbe med hobbyer.

3.

Skiss ut en grov form av rommet eller hjemme som du forestiller deg. Hvis det er et tillegg, tegne rommet / rommene på en oversikt over det eksisterende hjemmet. det er et helt hus, tegne rommene i det arrangementet du vil at de skal være, begynner med en inngangsvei og beveger seg til høyre eller venstre og bak. Sørg for at du ikke kan se kjøkkenvasken, som ofte er rotete y, fra inngangsdøren. Badene burde heller ikke være innenfor synet på inngangsdøren.

4.

Overvei nå hele prosjektet. I hvilken retning vil det møte? Hvis det står nordover, vurdere å legge til flere vinduer for bedre dagslys. Hvis det står overfor et skogkledd område, tenk å legge til mer overhead belysning. Hvis det kommer til å være stygt syn, gå til høyere vinduer. Nydelig utsikt krever vinduer fra gulv til tak. Louvered vinduer jobber for hjem i Sør, dobbelthengte vinduer går med muntiner i formelle hjem, og casements blir ofte satt i moderne hjem. Dører må også velges: Blant alternativene er seks-panel, hulkjerne, hengslede og lommedører.

5.

Bruk skissene dine, grov i mulige møbler ordninger. Tenk på hvor en peis ville passe. Vurder også døråpninger; Du vil ikke ha dem til å hindre logisk trafikkstrøm. Lag en tegning på grafikkpapir, bruk ett kvadrat for hver fot. Om nødvendig, må du tape sammen sider eller få et større ark i en grafikkbutikk.

6.

Lag en endelig tegning, finne ut hvor lysbrytere og -plugger skal være, samt takarmaturer og vifter og veggmonteringer. Se på ArchBlocks.com for å finne symbolene til trekk på skissen din for din spesielle situasjon.

Bestem på de fineste detaljene. Velg veggdefinisjoner: De kan være gips, noen paneler eller til og med flisbelegg. kan ha glatte vegger eller strypfinish. Velg gulv: teppe, hardtrekk (kanskje økologisk vennlig bambus), flis, kork og jevnt lær.

Presentere dine planer om å Byggeren din, hvem vil beregne kostnadene for ditt design. Du må gå gjennom elementer som vil bli kuttet for å passe budsjettet, enten det er kvadratfot, takvinduet eller glassflisen backsplas h.

Tips og advarsler

 • Når du planlegger farger for ditt hjem, opprett en sømløs fortelling fra rom til rom. Velg en fargepalett med tre koordinerende farger som bæres gjennom hele hjemmet for å unngå en hakkete effekt.
 • Gjør mye fotarbeid på forhånd for å få en ide om hvor mye ekstra det koster å legge lommedører og bokhyller med vindu seter, slik at du ikke vil opprette et hjem som ville koste så mye at det ville være umulig å bygge det innenfor dine prisbegrensninger.
 • Ofte er det et gap mellom hva en arkitekt eller designer tenker for din nye plass og hva du har i tankene. Han eller hun forstår kanskje ikke hva du trenger. Designe ditt eget hjem eller rom tillegg garanterer at du får akkurat det du ønsker.

  Andre artikkelen

  Hvordan gjenopprette gamle kjøkkenskap
  Problemer med walk-in badekar
  Hvordan bruke konstruksjonslim
  Logg Hjem Byggebøker
  Hva er stil og jernbane?
  Små Baderom Gulv Ideer
  Ting for et kjøkken
  Wood Floor Ideas
  Små bad Remodeling ideer
  Typer av tømmergulv
  Screened Patio Ideas
  Forventet levetid for keramisk fliser
  Hvordan fungerer en nullklarings peis?
  Slik viser du kvadratmeteropptakene til en husvogn
  Hvordan å endre og bygge en stein peis
  Hvordan bygge et tregulv
  Brick Finer Failure
  Real Wood Vs. Laminatgulv
  Slik legger du Parkett Self-Stick Vinyl Fliser
  Hvordan bygge en undergulv i kjelleren