Hvordan gjenopprette et gammelt hjem på et budsjett

Hvordan gjenopprette et gammelt hjem på et budsjett 

1.

Hent eventuelle nødvendige tillatelser fra dine lokale jurisdiksjoner. Du vil ikke bruke pengene til å gjøre arbeid, og da må du angre det du har gjort fordi du ikke fikk tillatelser eller tillatelse fra byen eller fylket ditt. Strenge byggekoder er vanlige for elektriske eller rørleggerarbeid.

2.

Gjør så mye av arbeidet som du selv kan. Stor gjenoppbygging og elektrisk arbeid krever en profesjonell, men du kan kanskje legge gulv eller lage andre kosmetiske løsninger på egen hånd. Sjekk ditt lokale bibliotek for gjør-det-selv-bøker. Mange lokale bedriftsforbedringsbutikker tilbyr flere klasser flere ganger i året på ting som flisegulv og faux etterbehandling.

3.

Gjør som din egen entreprenør. Ifølge Bank Rate.com vil profesjonelle estimater av hvor mye dette vil spare, variere fra 10 til 20 prosent til så høyt som 40 prosent av kostnaden for ombyggingen eller gjenoppbyggingen. Som entreprenør er du punktansvarlig for prosjektet som hyr underleverandører for å gjøre jobben du ikke kan 't' eller 'vinner' selv. Når du intervjuer og ansetter underentreprenørene dine, må du være sikker på at du forstår alle lisensregler som en entreprenør må møte for staten din. For eksempel må elektrikere være lisensiert av staten for å utføre arbeid, og i mange stater må også rørleggere ha profesjonell sertifisering. Du ønsker ikke å ansette en entreprenør som ikke har de riktige statslisensene, da han kanskje ikke er kvalifisert, og du kan sette deg opp for potensielle forpliktelser. Du vil også trenge en god forståelse av riktig ordre med jobber som er inkludert i din gjenoppbyggingsprosjekt. Eksempelvis skal ledninger gjøres før veggene gjenoppbygges.

4.

Prioriter jobbene i prosjektet og fullfør dem over tid. Alt trenger ikke fyll ut på en gang. Få mest mulig ut av spesialister du ansetter. Hvis du for eksempel gjør omkobling eller rørleggerarbeid, skal du fullføre disse jobbene samtidig, slik at du ikke trenger å få elektrikeren eller rørlegger to ganger. Andre jobber kan overlates til du har penger. For eksempel leserens s Digest antyder at du kanskje vil installere rørleggerarbeidet på et bad, men faktisk legge til på badet senere, eller wire for belysningsarmaturer og deretter sette disse armaturene opp når du har penger til å kjøpe dem.

5.

Vær kreativ når du finner materialer. Arkitektoniske bergingsanlegg kan være en god kilde til relativt rimelige materialer. Hvis et hjem skal bli revet ned i ditt område, ta kontakt med eieren og be om tillatelse til å redde gjenstander før den blir ødelagt. Habitat for Humanity driver ReStores, hvor du kanskje kan finne ting du trenger, samtidig som du hjelper til med samfunnsforbedringen. Andre kilder for billigere materialer er clearance salg hjemme forbedring butikker, eBay, og andre online classifieds.

Hjem restaurering kan være en fantastisk opplevelse som du bringer tilbake skjønnheten og sjarmen til et gammelt hus eller en historisk eiendom. Men restaurering av hjemmet kan også være dyrt, så hvis du er på et shoestring-budsjett, må du kanskje være litt mer kreativ i hvordan du går om å restaurere hjemmet ditt til sin opprinnelige skjønnhet.

Andre artikkelen

Slik installerer du Diamond Pattern Tile
Fuelgel peiser i forhold til elektriske peiser
Dusjkraner Typer
Ideer for kjøkkenforlengelser
Slik bruker du vinylgulv
Hardwood Vs. Granittfliser til kjøkkengulv
Behandlet Wood u0026 Skin Hives
Slik monterer du et tregulv
Hvordan male laminat dører
Liste over maskinvare som trengs for en Murphy-seng
Bruker til en flensbolt
Hvordan male Wooden Kitchen skap
Hvordan bygge en gass smeltebrenner
Hvordan vinkle Crown Molding i hjørnene
Slik Skrape Popcorn Av Et Tak
Solar Homes Vs. Ikke Solar Homes
Slik festes benkeplater med skruer eller lim
False Ceiling Structure
Slik bruker du granittfliser til benkeplater
Hvordan bøye en plast laminat counter topp