Hva brukes natriumdamplamper til?

Hva brukes natriumdamplamper til?  Natriumdamper kombinerer neon og naturgass med strøm for å skape lys. Når strømmen påføres, blander energien med gassen for å fordampe natriumet, noe som gir lys. Lyset opprettet av natriumdamp er vanligvis gulaktig i fargetone, slik at disse lysene er best egnet til bruk i visse situasjoner.

Parkeringsplasser

Natriumdamper brukes ofte på parkeringsplasser. Fordi parkeringsplasser er vanligvis svært store områder, er kvaliteten på lyset ikke så viktig som dekningene som lysene gir. Det er viktig å lyse parkeringsplasser godt for å unngå skade eller kriminelle handlinger. Natriumdamplys gir rikelig med lys, bruker energi effektivt og bidrar til å forhindre tyveri eller skade på parkeringsplasser.

Plantebelysning

En annen bruk for natriumdamplys er å lyse innendørs plantingsområder. Fordi natriumdamp gir lys ved fordampning av gass, blir liten varme gitt av lysene. For et område hvor varme må styres for å unngå skade på planter, er natriumdamplys et vanlig valg.

Vinlagringsområder

Natriumdamper brukes i lagringsområder for vin. Vin oppbevaringsrom må opprettholde svært konsistente nivåer av varme, lys og fuktighet for å sikre riktig modning av vinen. Lyskvalitet er ikke en faktor, og derfor er natriumdamplys et meget vanlig valg for vinprodusenter.

Andre artikkelen

Vedlagte Garage Ideas
En liste over typer hardt tre
Slik Vanntett En Meksikansk Tile Deck
Installere laminatgulv
Hvordan fungerer en GFI-kretsbryter?
Typer stoffer brukt til blåst isolasjon
Bambus Gulv og vann
Grants for Barn Preservation
DIY Baderom Makeover
Hvordan å tette hull
Hvordan velge Vinyl Siding
Hvordan installerer jeg Providence Carpet?
Verktøy for kutting av laminat
DIY tre tak
Elektriske tresnittverktøy
Hvordan Kutte Trapp Treads
Hva er en takventilator?
Slik installerer du # 30 Roofing Paper
Slik legger du til MDF
Takfelt Typer