Slik legger du inn kjøkkenskap

Slik legger du inn kjøkkenskap 

1.

Beregn hvor høyt veggskapene må festes på veggen. Gjør dette ved å måle grunnskapene og legge til høyde på benken. Legg ca. 18 tommer til målene dine for å ta hensyn til en backsplash og kabinettklarering. Når du har målingene, overfør dem til veggen der kjøkkenskapene skal plasseres.

2.

Finn pinnene i veggen. Bruk en elektronisk studfinder til å finne studene. Merk veggen der tappene er plassert. Etter å ha plassert pinnene, overfør målingene på veggen til baksiden av kjøkkenveggskapet.

3.

Bor omtrent fire hull i kabinettets bakside langs studlinjene . Dette vil bidra til å finne studene når kabinettet er på veggen.

4.

Skru en 2-til-4-bord på plass under kabinettet. Dette bordet er installert for å hjelpe på med å henge skapene og fjernes når skapene er installert.

5.

Løft skapet på toppen av 2-til-4-bordet. Bruk alltid en partner for å hjelpe deg med å løfte skapene. Bruk et nivå for å sikre at skapet er jevnt og plumbert før du skruer det på plass.

6.

Skru skapet på plass gjennom hullene på baksiden av skapet. Hvis det er riktig justert, bør skruene gå rett inn i veggene på veggen. Ikke prøv å skru kabinettet inn i veggen hvis skruene ikke kommer til tappene. I stedet må du remeasure og prøve igjen. Ved å montere veggskapene i veggene på veggen, sikrer du at kabinettet er robust. Gjenta med alle veggskapene.

7.

Sett grunnskapene på gulvet. Sjekk for å være sikker på at de er våte og lette. Hvis skapene ikke er i nivå, bruk tre shims til å sette dem på plass ved siden av veggen. Når skapene er nede, skru dem i veggene på veggen på samme måte som du skrudd veggskapene inn i veggen.

Feste kjøkkenskap kan virke som en umulig jobb for mange huseiere; Men ved å følge de riktige trinnene, kan de fleste villaeiere enkelt legge på kjøkkenskapene sine selv. Et riktig festet kjøkkenskap vil være plan og festet til veggene på veggen. Å vite hvordan du starter dette prosjektet kan hjelpe.

Andre artikkelen

Hvordan å endre kabinett hengsler
Slik installerer du Formica
Hvordan lage Stair Risers With Stringers
Hvordan lage fliser til et betonggulv
Enkle måter å øke verdien av ditt hjem
Slik begynner du å installere tregulv
Typer Keramiske Tile Installasjoner
Badekar Tile Design Ideas
Informasjon om bygningsskap
Typer Linoleum
Tile Floor Edging
Slik skar man motorsagbladene med hånden
Epoxy Floor Finishing
Fakta om isolasjon
Hvordan bruke en bore gauge
Hvordan klargjøre du å male over tapet
Hvordan bygge 6X6 dekk innlegg for Railings
Slik installerer du stereohøyttalere i et hjemloft
Slik borer du hull i konkrete fundament
Typer av Wall Studs