Slik installerer du teppstein gulvfliser

Slik installerer du teppstein gulvfliser 

1.

Forbered undergulvet for flisinstallasjon. Gulvet skal være på nivå. Hvis du ikke installerer flisen over sement, må du installere en sementbrett. Klipp bakerbrettet i størrelse med en verktøykniv. Lim det ned med tynn mørtel og en hakkede trowel, og skru den på plass gjennom undergulvet. Tetning sømmer på bakerbrettet med tape og tynnmørtel. La mørtelet tørke før flislegging.

2.

Bruk blandet tynnsett mørtel til sementbakken. Bruk en hakkede trowel i 45 graders vinkel for å påføre mørtel. Påfør små mengder mørtel om gangen.

3.

Legg tannsteinsteinen på mørtelet. Bruk en flis spacer mellom gulvfliser, slik at du har en jevn fugemasse mellom hver av flisene. Bruk en flissåg til å kutte noen av tennsteinsteinene som ikke passer på plass. Med en verktøykniv, fjern eventuelle mørtel klemmet opp mellom flisene. Gjør dette før mørtel sett. La mørtelet tørke i 24 timer.

4.

Påfør blandet fugemasse på flisene. Påfør fugemasse med en gummivlotter i 45 graders vinkel. Når tetningsteppet er grouted, tørk overflødig fugemasse unna med en fuktig svamp. La fugemassen tørke i 48 timer.

Tepesten er et veldig godt gulvalternativ for bad og kjøkken. Tepesten er tett, bakterieresistent og mindre glatt enn andre overflater når det er vått. På grunn av dette gjør tetningsteinfliser det enkelt for villaeiere å få et solid gulv i sitt kjøkken eller bad. Flislegging med tennstein er lett når du forstår det grunnleggende ved flislegging av et gulv.

Andre artikkelen

Fakta om isolasjon
Slik installerer du fliser rundt et badekar
Slik beregner du vanntrykk i en rør
Slik konverterer du Revit til Dwg og Dwt
Installasjon og etterbehandling av harde tregulv
Cedar Siding Installasjonsverktøy
Hvordan bygge en liten Lake House
Grønn oppvarming og kjølesystemer
Slik setter du et hull i betongblokken
Hvordan bygge en Cedar Closet
Hvordan henge en pre-Hung Front Door med sidestykker
Hvordan montere granitt benkeplater
Hvordan bygge en Betong Paver Oppkjørselen
The History of Cavity Wall Insulation
Liste over overvåkingsprogramvare for solenergi
Metalkanting for benkeplater
Hvordan kutte keramiske fliser med en vinkelsliper
Anbefalt Trowel Størrelser for Keramisk Tile Gulv
Hvordan justere kjeden på en Sears Garage Door Opener
Hvordan finne en Siding Contractor