Slik installerer du nytt gulv under et toalett

Slik installerer du nytt gulv under et toalett 

1.

Slå av vannforsyningen til toalettet på veggen. Skyll det flere ganger for å tømme hvis av alt vann. Koble fra vannlinjen ved hjelp av skruenøkkel eller tangen. Ta ut gulvboltene på bunnen av toalettet med en skiftenøkkel. Ta av toalettet, og la det bare åpne gulvavløpet.

2.

Legg badgulvet i henhold til gulvtyper du bruker. For harde eller vinylfliser, fliser fra den midterste utover, for tregulv legger du den fra den ene siden av rommet til den andre. Uansett, stopp når du kommer til området rundt toalettet.

3.

Sett et stykke sporingspapir på toalettet. Spor rundt den ytre kanten av det med blyanten din, gjør en sirkel. Klipp ut sirkelen med en knivkniv.

4.

p> Legg papirkretsen på et stykke papp og spor rundt det. Klipp sirkelen ut av pappa med barberkniven.

Legg på gulvet løst over Gulvavløp, i stillingen vil det være i forhold til det tidligere lagt gulvpartiet. Legg kartongkretsen på gulvflaten, i avløpsrommet. Merk rundt sirkelen og på gulvet.

6.

Klipp bunnene av gulv langs merkene, ved hjelp av en våt sag eller stikksag - w Hichever passer for din type gulv. Monter kutt gulv så det skjærer rundt kantene på dreneringen. Avslutt å installere alle gulvene.

Sett en eller to flensforlengere fra forlengelseskitet på flensen som sitter ved dreneringen, og øk flensen til nivået av den nye gulvet. Fest forlengerne til flensen med de medfølgende skruene og en skrutrekker. Kjør en perle av silikon caulk rundt omkretsen av flensen.

8.

Sett på nytt toalettene med de omvendte trinnene du tok for å fjerne det.

Tips og advarsler

 • Dette er en god tid å erstatte voksringen som tømmer toalettet til avløpet.
 • Uansett om du legger keramikk, vinyl, tre eller noe annet på badgulvet, vil du håndtere toalettet på samme måte. Toalettet må fjernes, og gulvene kuttes for å gå rundt gulvavløpet. Så blir toalettet nådd, så basen dekker kuttene rundt dreneringen. Siden du øker nivået på gulvet, vil du sannsynligvis måtte øke nivået på flensen som skjærer avløpet også. Se maskinvareforretningen for et flensforlengelsessett.

  Andre artikkelen

  Hvordan Stain Oak Floors Black
  Hvordan få en tillatelse til å bygge et hus
  Slik forsegler du et keramisk gulv
  EPA WaterSense-sertifisering
  Hvordan kutte kjøkken tellere
  Hvordan lage en betongstue overlegg
  Ulike typer hus i ørkener
  Hjemmelaget Commode
  Hvordan lage flat skap dører
  Slik beskytter du metallverktøy
  Slik installerer du en MDF Beadboard
  Peis Hearth Stone Ideas
  Hvordan polske betong gangveier
  Wall Demolition Tools
  DIY: Bygg en kino i hjemmet ditt
  Hvordan Design og Bygg en Wood Shed
  Hvordan Kast Asbest Siding
  Slik installerer Baseboards u0026 Shoe Molding
  Sunroom Extension Ideas
  Slik installerer du Armstrong laminatgulv