Rustfritt stålbøyningsverktøy

Rustfritt stålbøyningsverktøy  Du kan bøye rustfritt stål på en rekke forskjellige måter, men å bøye det nøyaktig begrenser virkelig dine valg. Det er noen spesialverktøy som bruker profesjonell bruk for å bøye rustfritt stål, og hvis du vet hva du skal se etter, er de ikke så vanskelig å finne.

Bremsebelegg

Bremsebremser kommer i industrielle størrelser som tipp vektene over tonn og koster titusenvis av dollar, men bremser kommer også i bærbare størrelser som koster et par hundre dollar. Uansett pris og størrelse, er en plåtbrems hensikt å ta en lang stund bøy i et stykke metallplate ved å smelte metallet mellom to stålklemmer og bøy det til ønsket vinkel. Bremser gir brukerne mulighet til å bøye metall i L, V, Z, J og U-figurer, samtidig som metallet gir en ren bøyning. Bremser kan brukes til å lage blinkende, tellere, takrenner, bokser, planter og eventuelle kreative prosjekter. En generell regel når du bruker bremser er, jo tyngre bremsen, jo bedre bøyes. I tillegg er lettere metallmåleren, desto lettere blir det å bøye seg med en bremse.

Håndbenders

Håndbenders er et tang med en flat, bred munn i stedet for et vanlig tannhodet. Dette verktøyet er nyttig for å bøye små områder av metallplate ikke mer enn en fot i lengden, og brukes vanligvis til bøyning av metall som er for små til å bøye seg med brems. Mange fagfolk bærer håndbenders med dem på jobber for å lage små bøyninger eller tilpasninger, slik at de ikke må gå tilbake til en butikk for å bøye seg. Hvis metallet som er bøyd, er avhengig av utseende, kan det være at en håndbøyer ikke er den beste alternativet fordi de er vanskelige å få en ren bøyning med. Hvis du bøyer et metallstykke som er mer for funksjon enn utseende, som takblinker, kan en håndbøyer fungere helt bra. En bremse er alltid det beste alternativet for bøyemetall, men hvis det ikke er tilgjengelig, kan en håndbøyer gjøre trikset.

Tenger

Hver gang du bøyer rustfritt stål eller plater i det hele tatt, må du bøye små biter og faner under prosjektet. Den beste måten å bøye faner hvis de er mindre enn en tomme, er ved å bruke et grunnleggende tang. Noen bruker nåletang, og noen bruker standard tanger. Det er egentlig ingen rolle hva slags tang du bruker så lenge du har et par hendig. Tenger er også nyttige når du holder metall sammen når du borer, nagler eller loddematerialer, og er egentlig et av de viktigste verktøyene for plater.

Andre artikkelen

Laminatgulv Installasjon i hytter
Keramisk dusjinstallasjon
Moderne Bad Tile Design Ideas
Hvordan selge Old Brick
Hvordan lage et betonggulv
Bassengbyggingsinstruksjoner
DIY Garasje arbeidsbenk
Slik installerer du Sheetrock Over Cinder Block
Hvordan reparere Oak Floors
Hvordan bygge tre veranda trinn
Wood Mantel Styles
Badekraner Typer
Cool Closet Ideas
Slik legger du fliser rundt Granitt
Kran og vask Installasjonsverktøy
Hvordan identifisere Asbest Ceiling Tiles
Hvordan bygge en brann i en peis Sett inn
Slik bruker du bilderammer for å skape en vellykket effekt
Hvordan å forberede seg på en linoleum gulv
DIY: Hjemmekino design