Modular Log Cabins i California

Modular Log Cabins i California  Folk forveksler ofte modulære tømmerhytter i California med produserte tømmerhus. Modulære tømmerhytter i California er bygd i seksjoner på en fabrikk og deretter satt sammen på hjemmesiden. En produsert tømmerhytte er bygget helt på en fabrikk på et permanent stål chassis og transporteres deretter i ett stykke til hjemmesiden. Når du vurderer kjøp av en modulær tømmerhytte i California, vurderer du følgende faktorer.

Gulvplaner

Modulære tømmerhytter er tilgjengelige i flere hjemmedesigner og gulvplaner som du kan tilpasse. Ifølge California-basert P.S. Hjemlån, de fleste modulære tømmerhytteprodusenter i California jobber med designprogramvare for å lage logghøydeplaner for hver klient. Denne teknologien er ikke tilgjengelig med produserte hytter. Kunder kan legge til soverom, bad, kontorer og media rom, øke lagringsplass og garderobeskap, eller lage spesifikasjoner for kommersielle kjøkken.

Byggekoder

I California, modulær tømmerhytter må bygges etter samme koder som tradisjonelle boliger, ofte kalt pinnebyggede boliger i byggebransjen. Modulhuskodene er en del av det fabrikkbyggede boligprogrammet som ble etablert av California Department of Housing and Community Development. Ifølge Modular Homes Network har modulære hjem typisk 20 til 30 prosent mer innrammingsmateriale enn pinnebyggede boliger for å sikre sikker transport til hjemmesiden.

Kostnad

Ifølge Ecomodular Homes, som har 11 kontorer I California sparer den modulære tømmerhytteprosessen penger for hjemmekjøpere. Off-site byggeprosessen reduserer behovet for omfattende byggeprosjekter på stedet. Fordi tømmerhusene er bygget i N klimakontrollerte fabrikker, vær er ikke en faktor, slik at hjemmene blir ferdig raskere, noe som også reduserer lønnskostnader. Ifølge Modular Homes Network er de generelle kostnadene (ikke inkludert eiendom) for modulære boliger $50 til $80 per kvadratmeter, mens stavhusene er gjennomsnittlig rundt $80 til $150 per kvadratmeter. For familier i California, kan disse besparelsene bety å kjøpe en fire-roms tømmerhytte i stedet for en tre-roms tømmerhytte. Det er imidlertid viktig å vurdere videresalgsverdi i den totale kostnadsanalysen. Før du bestemmer deg for en modulær tømmerhytte i California, gjør litt forskning og sammenlign videresalgsverdiene for modulære boliger i ditt område med de av tradisjonelle boliger for å være sikker på at du gjør en klok eiendomsinvestering.

Andre artikkelen

Slik installerer Baseboards u0026 Shoe Molding
Slik fjerner du betong på verktøy
Bygningsinstruksjoner for hvordan å lage en sanddyner
Hvordan lage min egen husplan gratis
Hvordan bygge en veranda gulv
Slik bruker du en våt flisesag
Slik installerer du Vinyl Gulvfliser
Hvordan kjøpe Energy Star Bathroom Vanity Lighting
Kjeller Suite Ideer
Hvordan kutte en kompositt benkeplate
Slik installerer du en skorstensflue for en vedovn
Slik fjerner du akrylmaling fra en dusj
Slik Hell og Nivå Betonggulv
Hvordan isolere vannvarmerør
Slik installerer du skiferfliser over betong på veranda
Slik fjerner du et fastkjørt spiker fra en håndverkspiker
Håndverk Window Trim Styles
Vinyl Gulvverktøy
Hvordan vinkle Crown Molding i hjørnene
Hvordan grout bad vegger